Bushland trofæpriser

Trofæjagt i Sydafrika, priser og rabatsystem for Bushland jagt

Op til 30% rabat på trofæer!

Hent Bushland trofæpriser med rabatsatser i pdf format her

Matswani Safaris har bevidst fravalgt at tilbyde vildtpakker. En sådan jagt vil altid være præget af stress for at få skudt pakken. Jagtens umiddelbare oplevelser bliver der aldrig tid til. Alt sættes ind på at skyde pakken. Og hvis du af en eller anden årsag ikke når at skyde alle dyr i pakken, så er det bare ærgerligt. Så hvis du sammenligner Matswani Safaris vilkår med andres så husk at undersøge hvilket beløb du får krediteret, hvis du ikke skyder alle dyr i pakken og spørg ind til om du kan ombyttet pakke-dyr med prisliste-dyr eller om der er tillæg.

En rigtig god forberedelse af din jagtrejse vil være at prioritere de trofæer, som du ønsker at nedlægge. Det er meget vigtigt at du overfører disse ønsker til det spørgeskema som du skal udfylde i forbindelse med din bestilling af jagtrejsen. Herved får vores jagtleder mulighed for at planlægge din jagt, så du har optimale muligheder for at få opfyldt dine ønsker. Som altid når det gælder jagt får du sikkert ikke alle dine ønsker opfyldt, så derfor er det en god idé at forberede alternativer. En god tommelfingerregel er, at du bør planlægge jagt på mindst 4-5 forskellige vildtarter. Du kan læse mere om trofæstørrelser m.m. på siden Fakta om afrikansk vildt eller se vildt-oversigten her.

Det er vores mål at give så bred og ærlig information til vores jægere, så du kan forholde dig til de jagtmæssige forhold og vores jagtetik på forhånd. Vær opmærksom på at vi af etiske grunde ikke tilbyder løvejagt i Sydafrika. Du bør også vide at visse vildtarter agerer på en sådan måde at det er umuligt at drive desideret pürchjagt. Dette gælder bl.a. Baboon, Vervet Monkey og Bushpig.

På prislisten kan du også se hvilke dyr der efter sydafrikansk lovgivning (bl.a. Limpopo Provinsen) kræver en forhåndstilladelse (en såkaldt permit) for at nedlægges. Matswani Safaris tillader således ikke at du skyder f.eks. en Baboon uden du har en permit på forhånd. Hvis du vil søge permit skal vi have en kopi af dit pas mindst 3-4 uger inden din afrejse. Denne permit er personlig og kan ikke overdrages til en jagtkammerat.

Af hensyn til vores vildtpleje må du påregne visse restriktioner for afskydning. Vores PH stab og jagtledelse i Sydafrika har et indgående kendskab til bestanden og trofæstørrelserne samt den etiske fredningsstatus for hundyrene, og derfor er det din professionelle hunter som vil guide dig til hvilke dyr der må beskydes. Ligeledes kan der forekomme restriktioner på det antal ens arter som må nedlægges, således at vi kan opretholde en optimal reproduktion af arten.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere