Bushland trofæpriser

Trofæjagt i Sydafrika, priser og rabatsystem for Bushland jagt

Op til 30% rabat på trofæer!

Hent Bushland trofæpriser med rabatsatser i pdf format her - gældende fra 01/07/2023

Hent Bushland trofæpriser med rabatsatser i pdf format her - gældende fra 01/07/2024

En rigtig god forberedelse af din jagtrejse vil være at prioritere de trofæer, som du ønsker at nedlægge. Det er meget vigtigt at du overfører disse ønsker til det spørgeskema som du skal udfylde i forbindelse med din bestilling af jagtrejsen. Herved får vores jagtleder mulighed for at planlægge din jagt, så du har optimale muligheder for at få opfyldt dine ønsker. Som altid når det gælder jagt får du sikkert ikke alle dine ønsker opfyldt, så derfor er det en god idé at forberede alternativer. En god tommelfingerregel er, at du bør planlægge jagt på mindst 4-5 forskellige vildtarter. 

Det er vores mål at give så bred og ærlig information til vores jægere, så du kan forholde dig til de jagtmæssige forhold og vores jagtetik på forhånd. Vær opmærksom på at vi af etiske grunde ikke tilbyder løvejagt i Sydafrika. Du bør også vide at visse vildtarter agerer på en sådan måde at det er umuligt at drive desideret pürchjagt. Dette gælder bl.a. Baboon, Vervet Monkey og Bushpig.

På prislisten kan du også se hvilke dyr der efter sydafrikansk lovgivning (bl.a. Limpopo Provinsen) kræver en forhåndstilladelse (en såkaldt permit) for at nedlægges. Matswani Safaris tillader således ikke at du skyder f.eks. en Baboon uden du har en permit på forhånd. Hvis du vil søge permit skal vi have en kopi af dit pas mindst 45 dage inden din afrejse. Denne permit er personlig og kan ikke overdrages til en jagtkammerat.

Af hensyn til vores vildtpleje må du påregne visse restriktioner for afskydning. Vores PH stab og jagtledelse i Sydafrika har et indgående kendskab til bestanden og trofæstørrelserne samt den etiske fredningsstatus for hundyrene, og derfor er det din professionelle hunter som vil guide dig til hvilke dyr der må beskydes. Ligeledes kan der forekomme restriktioner på det antal ens arter som må nedlægges, således at vi kan opretholde en optimal reproduktion af arten.

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere