Konservator-prisliste

Konservator arbeide i Sør-Afrika

Matswani Safaris sikrer at dine trofeer blir behandlet hos noen av de beste konservatorer i Sør-Afrika. Arbeidet uføres etter de instruksjoners som du har gitt hos den "Taxidermy form" som du fyller ut sammen med din PH etter den siste jaktdagen. Hos oss er det konservatorens egne medarbeidere som sørger for korrekt flåing og omhyggelig felt-behandling. Hos de fleste andre byråer er det lokale flåere som ufører arbeidet og det kan ofte føre til problemer med entydig å definere hvem der har ansvaret for evt. feil. Matswani Safaris arrangerer også den endelige hjemtransport når det enten det er med fly eller med containerskip. Du kan være trygg ved at vi tar hånd om dine trofeer helt frem til den dagen, hvor trofeene ankommer til Norge.

Hent konservatorprisliste m.m i pdf format her

Nyhetsbrev

Påmeld nyhetsbrev

Stille et spørsmål

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Oss

Matswani Safaris, Norge
Julie Kristensen
Telefon: +47 2255 7473
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Kontaktskjema

Salgskonsulenter

Klik her >>