En oplevelse for livet

Af Brian Kirchhoff Andersen 5.maj 2018

Hej Matswani, er netop hjemkommet fra en fantastisk tur, med så mange især jagtlige oplevelser som jeg ikke havde troet var muligt.

 

Jeg havde som enkeltperson tilmeldt mig jeres kombirejse, og jagede derfor 1:1 med jeres super professionelle ph’er Herman. Jeg var på jagt i 5 dage og nedlagde Red Hartebeest, Blisbuk, Blue wildebeest, Impala, Oryx, Bavian, Springbuk og Kudu. Dette var MEGET mere end jeg havde forventet og troet var muligt.

Jagten var en ting men også samværet med resten af gruppen var fantastisk, utroligt så åbne og imødekommende andre mennesker er når vi har JAGT til fælles?

Jeg kan på det skarpeste anbefale Matswani - der var intet at sætte en finger på?

Andersen Kudu April2018

 

Sende inn reisebrev

Nyhetsbrev

Påmeld nyhetsbrev

Stille et spørsmål

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Oss

Matswani Safaris, Norge
Julie Kristensen
Telefon: +47 2255 7473
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Kontaktskjema

Salgskonsulenter

Klik her >>