D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup 23 mai, 2018
Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.
Verner og Lotte Hansen 08 mars, 2018
Hej Julie Tak for de fremsendte guldmedaljer – for Eland og Blesbuck. Herudover blev det til Bushbuck og Red Hardebeest. Igen en dejlig oplevelse, og rart at gense PH/Sagie og tracker Gottfried – ligesom jeg fik en god snak med Hermann omkring bøffeljagt. Vi er glade for stedet/lodgen – og har foreslået at der er tilvalgsmuligheder som f.eks. shoppingdag/bytur og oplevelser af kulturel karakter, med udgangspunkt fra Lodgen – det er hvad der skal til hvis vi skal vælge 3. og 4. gang …… på Matswani. Der skal lidt fornyelse/nye muligheder til, gerne mod ekstra betaling – blot muligheden er tilstede. Alt fungerede godt og vi er meget tilfredse – også f.s.v.a. betjening i DK :-)
Bjarne Jacewicz 18 desember, 2017
29 sept. 2017. Er netop hjemvendt fra en dejlig tur til Matswani, hvor alt bare fungerede perfekt. Jagt, vildt ,forplejning og indkvartering var helt i topklasse. PH Herman, PH Dennis, trackeren Sam samt alt andet personale var top professionelle, så alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales til andre. Henning Tonnisen
Henning Tonnisen 02 oktober, 2017
Hej Carsten Synes bare lige vi vil give dig en tilbagemelding på vores Afrika/Mauritius rejse. Vi er nu kommet godt tilbage og den barske hverdag er startet på ny hertil morgen. Vi er mødt på arbejde med fornyede kræfter, efter at have oplevet en helt fuldstændig, vidunderlig, fantastiske rejse til Matswani og Mauritius. Takket være dig Carsten har hele rejsen bare klappet, alt var som forventet, og du har på ingen måde ”oversolgt” noget til os -tværtimod. Det er fantastisk, når absolut ALT bare er, som man forventede, hoteller, transport, jagt osv. Vi fik alle vores ønsker indfriet mht jagten, undtagen en art. Men sådan er jagt, så den må vi bare hente på et andet tidspunkt. Lodgen var bare perfekt, maden, PH’er, guider og servicen kunne vi ikke ønske bedre. Derudover var flyrejsen i særklasse. Og hvor var det fedt, da de andre skulle rejse hjem, så kunne vi overnatte på et fint hotel i Johannesburg og flyve videre på vores eventyrlige Mauritius dagen efter. Jagten på Mauritius var bestemt ikke noget at skrive hjem om, men det havde du jo intet med at gøre Carsten, så det kan vi kun klandre os selv for at vi bookede direkte ☹ Opholdet på hotel The Oberoi var uovertruffen et paradis - intet mindre. Vi vil af hjertet takke dig Carsten. Vi har været på mange jagtrejser og har rejst meget rundt i verden. Men denne oplevelse i Sydafrika er dog den største af dem alle. TAK Carsten og nu glæder vi os som små børn til at få trofæerne hjem. Skulle du få brug for at nogle gerne vil høre om andre kunders mening om Matswani og jagten der, så kan du roligt give dem vores kontaktoplysninger og vi vil tale fra hjertet om vidunderlige Matswani, som man ikke må snyde sig selv for at opleve. Vi er med, hvis du arrangerer en tur til Cape Town på et tidspunkt, ligesom du altid kan kontakte os, hvis du har et par pladser ledige, som du ikke kan komme af med. De allerbedste hilsner fra Lis og Frank
Lis og Frank 05 september, 2017
http://eihansen.dk/vore%20rejser/sydafrika%20april%202017/turen%20til%20sydafrika%20(matswarni)%202017.html
Ivan og Elly Hansen 27 juni, 2017
Fantastisk sted med et super hold. Vi vil bare takke for en fantastisk tur i maj måned. Det har været en længe ventet rejse for os. Vi fik opfyldt vores drømme og jagtoplevelser på et dejligt sted, hvor alt er til UG. Service i topklasse og ikke at forglemme maden, som hver dag var en dejlig oplevelse. Tak til Matswani,og ikke mindst jagtholdet i perioden 2. - 10. maj 2017.
Jytte & Peder Vorager, Ulfborg 12 juni, 2017
Hej Carsten Så er vi kommet hjem fra vores anden safari med Matswani. Vi havde simpelthen den mest fantastiske oplevelse på Elefant lodge. Alt var meget bedre end sidst . Selv vejret var bedre. Og vi havde en rigtig god, ung PH 'er. Jeg skød en fin og smuk kudu. Egon valgte at skyde en nyala i stedet for den waterbuck, han ellers havde bestemt sig til hjemmefra ,og så skød han en oryx og en stor red hartebeast ( 79 points) og så sluttede vi af med hver en springbuck den sidste formiddag. Vi så masser af sabelantiloper. ( mindst 100 tror jeg). Og jeg nød synet af dem alle. Især af ham den gamle med så lange horn at de krydsede på 10 cm på ryggen. Hilsen Dorethe og Egon
Dorethe og Egon 07 juni, 2017
En ny tur til Matswani, den 4. rejse, en vellykket jagt med Kapi som PH. Første dag skød jeg til en Bushbuck, den blev såret, vi fulgte blodspor, den løb op på bjerget, vi fandt den ikke. Kapi var dog fortrøstningsfuld, du skal nok få din buk, vi finder den. Derefter skød jeg en Impala, og en Blesbuk, to Vortesvin samt en Impala mere. Fremragende jagtdage i godt selskab med Inge Marie. Hun strålede som en lille sol, når hun om aftenen fortalte om dagens mange oplevelser, hun skød i øvrigt det største vortesvin på hele turen. Efter hjemkomsten kom den glædelige besked fra Herman via Carsten - din Bushbuck er fundet. Hjertet er nu igen fuld af pragtfulde minder, Matswani er et dejligt sted, alt fungerer så perfekt, alle er indstillet på at gøre det hele i topklasse for gæsterne. Introduktion til rejsen er også fin, Carsten giver en fin introduktion til rejsen.
Gerda Dremstrup 15 mai, 2017
Hej Julie og Carsten Helle og mig, vil gerne komme med en tilbage melding på vores rejse til Matswani, Det er simpelthen et fantastisk område at komme til, og vi fik en super velkomst af Andreen da vi ankom, personalet er utrolig venlig og smilende, super godt mad, og bedst af alt de tog sig godt af Helle, når jeg var på jagt. Jeg vil gerne takke Ruan og Saki for en uforglemmelig jagtrejse til Sydafrika, Ruan var en kanon PHér, som lærte mig en masse om de Afrikanske dyr og bush. Hilsen Jørgen og Helle
Jørgen Jørgensen 08 mai, 2017

Nyhetsbrev

Påmeld nyhetsbrev

Stille et spørsmål

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Oss

Matswani Safaris, Norge
Julie Kristensen
Telefon: +47 2255 7473
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Kontaktskjema

Salgskonsulenter

Klik her >>