Om måltiderne

MORGENMAD
Når vi skal tidligt af sted om morgenen, består morgenmaden normalt af kaffe og te samt toast med ost eller pålæg. Der serveres brunch i løbet af formiddagen, de dage hvor vi ingen udflugter har. Brunchen består af æg, pølser, bacon, tomater, og andre spændende lokale mad specialiteter.

FROKOST
Efter en lang køretur eller gå tur vil sulten nærme sig. Afhængig af dagens program vil denne blive serveret i enten vores fantastiske omgivelser på lodgen eller midt ude i bushen. Uanset hvor den bliver serveret står vores kok altid klar med et veldækket bord, kolde drikkevarer og et lækkert måltid mad. Oplevelsen med frokost i bushen i billedskønne omgivelser er helt fantastisk og leder ens tanker hen på det gamle Karen Blixen citat "Safari uden champagne er ikke safari, blot en oplevelse"

AFTENSMAD
Vi mødes i baren, efter dagens strabadser, og snakker om fælles begivenheder og oplevelser.

Når middagen er klar, kalder køkkenchefen til bords ved lyden af sin afrikanske tromme.

Middagen bliver serveret i restauranten »i det fri«. Der bliver altid serveret specielle afrikanske retter, med lokale friske råvarer. Grøntsager og frugter er et kapitel for sig. Der er meget mere kraft og smag i dem i forhold til det, vi kender fra grønthandleren herhjemme. Selv en salat kan således blive til en stor kulinarisk oplevelse. Vores kokke er nogen af de bedste der findes og maden under opholdet på Matswani vil være en oplevelse i sig selv.

DRIKKEVARER
På Matswani findes et bredt udvalg af de bedste sydafrikanske vine, og under opholdet får du mulighed for at besøge Matswani's fantastiske vinkælder, hvor der er kælet for hver en detalje, og hvor du vil kunne læse den lokale historie om de forskellige vine. Derudover er vores flinke bartendere altid parat med et stort udvalg af læskedrikke og dejlige forfriskende drinks eller kolde øl.

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere