Velkommen til Matswani Leopard Lodge

Du bliver indkvarteret på Matswani’s 5-stjernede Leopard Lodge som åbnede januar 2022. Her fra Leopard Lodge vil din safari jagt starte hver dag.
En oplevelse af format venter dig. Byggeriet er arkitekttegnet i afrikansk stil med flotte udskæringer af afrikanske dyr på søjler, møbler og den store bar. Sengene og dynerne vil du virkelig komme til at nyde. Alt i alt moderne faciliteter i høj standard - bortset fra TV, telefon og internet. Dette har vi helt bevist undladt. Du skal være omgivet af afslapning og føle det ægte Afrika i bogstaveligste forstand.

Leopard Lodge har egne full-service faciliteter som f.eks. swimmingpool (liggestole + håndklæder), lounge, boma, barområde, udendørs grill ovn og storkøkken. Gæster som opholder sig på Matswani under jagtdagene bliver muligvis henvist til Lion Lodge til spisning af frokost eller de spiser sammen med de jægere som holder frokost og siesta på Leopard Lodge. Dette og andre praktiske ting bliver du informeret om af vores kontakt-guide, som kommer på Leopard Lodge hver dag.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores jagtgæster en standard som er noget af det mest ypperlige der findes i den sydafrikanske bush. Leopard Lodge har 10 komfortable dobbeltværelser, hvoraf 6 er opført med "connecting doors", så store familier kan bo i tilknytning til hinanden. Alle værelser har eget badeværelse, skabe, terrasse, safetybox og minibar. 

Når din jagtdag er forbi og aftenens mørke pludselig tager over, mødes vi omkring bålstedet i den traditionelle boma og udveksler dagens oplevelser i afslappet stemning over en kølig drink.

Leopard Lodge har tilknyttet egen kok, som vil kræse for dig med menuer af høj kvalitet og spændende varians. Vores bartender er normalt på plads fra frokosttid og indtil den sidste gæst er gået i seng. Housekeeping staben vil dagligt sørge for rengøring på værelserne og i fælles arealerne. Desværre kan vi ikke tilbyde vaskeservice for jagtgrupper som opholder sig mindre end 6 jagtdage på Leopard Lodge.

For jægerne der bor på Leopard Lodge har vi specielle åbningstider i vores curio-shop som findes på safari lodgen. Under velkomstmødet bliver du orienteret om shoppens åbningstider.

 

Matswani Private Reserve

Hermanusdoringsroad

P.O.Box 706

0530 Vaalwater

South Africa

Main Gate (Hovedporten) GPS koordinater: S 24°07.145' E 027°52.099'

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere