Velkommen til Matswani Elephant Lodge

Virtuelle rundture

google pool lodge google bar terrasse google grill google indendoers
 Lodgeområde  Bar og terrasse Udendørs grill  Indendørs fællesareal

 

Du bliver indkvarteret på Matswani’s 5-stjernede Elephant Lodge som blev færdigbygget i juni 2009. Her fra Elephant Lodge vil din safari jagt starte hver dag.
En oplevelse af format venter dig. Byggeriet er arkitekttegnet i afrikansk stil med flotte udskæringer af afrikanske dyr på søjler, møbler og den store bar. På alle værelser findes en Safebox og adaptere til europæiske elstik. Sengene og dynerne vil du virkelig komme til at nyde. Alt i alt moderne faciliteter i høj standard - bortset fra TV, telefon og internet. Dette har vi helt bevist undladt. Du skal være omgivet af afslapning og føle det ægte Afrika i bogstaveligste forstand.

Elephant Lodge har egne full-service faciliteter som f.eks. swimmingpool (liggestole + håndklæder), lounge, boma, barområde, udendørs grill ovn og storkøkken, så vores jagtgæster i enhver henseende kan betjenes uafhængigt af Lion Lodge, hvor fotosafari gæsterne altid bor. Gæster som opholder sig på Matswani under jagtdagene bliver muligvis henvist til Lion Lodge til spisning af frokost eller de spiser sammen med de jægere som holder frokost og siesta på Elephant Lodge. Dette og andre praktiske ting bliver du informeret om af vores kontakt-guide, som kommer på Elephant Lodge hver dag.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores jagtgæster en standard som er noget af det mest ypperlige der findes i den sydafrikanske bush. Elephant Lodge har 6 komfortable dobbeltværelser og 2 store suiter, og 1 95 m2 Bungalow til 4 + 2 personer. Alle værelser har eget badeværelse og suiterne har desuden walk-in closet.

Når din jagtdag er forbi og aftenens mørke pludselig tager over, mødes vi omkring bålstedet i den traditionelle boma og udveksler dagens oplevelser i afslappet stemning over en kølig drik.

Elephant Lodge har tilknyttet egen kok, som vil kræse for dig med menuer af høj kvalitet og spændende varians. Vores bartender er normalt på plads fra frokosttid og indtil den sidste gæst er gået i seng. Housekeeping staben vil dagligt sørge for rengøring på værelserne og i fælles arealerne. Desværre kan vi ikke tilbyde vaske service for jagtgrupper som opholder sig mindre end 6 jagtdage på Elephant Lodge.

For jægerne der bor på Elephant Lodge har vi specielle åbningstider i vores curio-shop som findes på Lion Lodge. Under velkomstmødet bliver du orienteret om shoppens åbningstider.

 

Matswani Private Reserve

Hermanusdoringsroad

P.O.Box 706

0530 Vaalwater

South Africa

Main Gate (Hovedporten) GPS koordinater: S 24°07.145' E 027°52.099'

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere