Victoria Falls & Chobe National Park

Priser fra DKK 8.000 

Med en tillægs tur til Victoria Vandfaldet er der endnu en kæmpe naturoplevelse i vente på det fantastiske Afrikanske kontinent. På denne tur skal vi se et af verdens mest kendte og spektakulære vandfald som er en af verdens ’Syv naturlige Vidundere’ samt mulighed for at komme på safari i den kendte Chobe National park, med den måske største bestand af elefanter i hele Afrika.

Victoria Vandfaldet, ved Zambezi Floden, ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia og består af en række sammenhængende vandfald. Den første europæer til at opdage vandfaldene, menes at være ingen ringere end Dr. David Livingstone som opkaldte dem efter den engelske dronning. Dette betragtelige vandfald er 1.708m bredt og 108m dybt, og bliver af lokalbefolkningen kærligt kaldt Mosi-oa-Tunya, som kan oversættes til røgen der tordner og henviser til disen der kommer op fra vandfaldet kan ses på mange kilometers afstand.

Chobe National park, beliggende i det nordvestlige Botswana, er enhver dyre- og naturelskers drøm. Parken er 10.566 km2 stor og med en besætning på omkring 120.000 elefanter og en stor mængde bøfler, antiloper og rovdyr, vil man her opleve en ubeskrivelig følelse af at være ét med naturen og komme meget tæt på de pragtfulde dyr.

Victoria Falls Hotel

Voksne fra DKK 8.000,-  pr. pers. ved to personer

Prisen er inklusive 2 overnatninger i Victoria Falls, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
 • Rutefly fra Johannesburg til Victoria Falls tur/retur
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 5-stjernede Victoria Falls Hotel
 • Kvartpension 

Dette hotel, som er opført i 1904, er bedre kendt som “The grand old lady of the falls”. Den Edwardianske bygning har en historisk og ekstravagant fortid og efter at det nyligt er blevet renoveret kan man opleve den gamle charme blive kombineret med nutidens komfort. Beliggende inde i ’Victoria Falls National Park’ hvor der fritgående er alt fra vortesvin til elefanter. Det er et yderst luksuriøst hotel hvor man har rig mulighed for at slappe af og reflektere over ens rejse til det ubeskriveligt smukke Afrika. Værelserne er sofistikeret og elegant indrettet. På hotellet findes der blandt andet restauranter, tennisbaner, wellnesscenter, swimmingpool og frisør.

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser og badekar
 • Pengeskab
 • Digitalt satelit-TV
 • Hårtørrer
 • Telefon
 • 24 timers roomservice

Program

Dag 1-8

Afgang fra Danmark/Norge og derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

Ved forlængelse er der, efter afsked med de hjemrejsende i lufthavnen, transfer til det 4-stjernede Hotel Holiday Inn hvor man har en overnatning.

Dag 9
 

Transfer til Johannesburg lufthavn om formiddagen og videre flyrejse til Victoria Falls hvor man ankommer først på eftermiddagen.

Transfer fra lufthavnen til det 5-stjernede Victoria Falls Hotel.

Resten af dagen til fri disposition – vi foreslår følgende:

Midt på eftermiddag tager vi på en Sunset Cruise på Zambezi Floden. I vil blive mødt af en af tur repræsentanterne som kører jer hen til båden ”The African Queen”. Godt ombord sejler vi langsomt af sted langs Mosi-oa-Tunya National Park hvor der er rig mulighed for at spotte og iagttage de mange forskellige dyrearter som dette område råder over. Dette er en meget komfortabel tur hvor vi siddende i vores solstole på dækket får en række nye indtryk og måske også ser nogen helt andre dyr end vi oplevede i Sydafrika. Turen inkluderer fri mad og drikke. Det store udvalg vil blive serveret til jer af personalet på båden.
 

Dag 10

Dagen til fri disposition – vi forslår følgende: 

Tidligt om morgenen bliver vi afhentet på hotellet, for at tage på en heldagstur til Chobe National Park i Botswana. Denne heldagstur, som er inklusiv frokost undervejs, vil man helt sikkert synes slutter for tidligt, da man vil blive overvældet af alle de mindeværdige øjeblikke. 

 

Dag 11

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Efter morgenmaden bliver vi afhentet på hotellet for at tage på en guidet tur ved det berømte Victoria Falls. Victoria Vandfaldet er velsagtens et af de mest kendte naturvidundere i hele verden. Dette storslåede natur skabte vandfald gør som regel et meget stort indtryk på de besøgende og er et minde for livet.

Afgang fra hotellet ved middagstid, hvor turen går i mod lufthavnen og afrejse mod Johannesburg.

  

Dag 12

Ankomst til Danmark.

 

VIGTIGT

Husk at medbringe US dollars til Visummet ved indrejsen til Zimbabwe. 

 

 • Prisen på double visa er cirka USD 50 pr./person.

Det er meget vigtigt at I får et Double Entry Visa hvis skal til Chobe Nationalpark, da I kommer til at rejse ud og ind af Zimbabwe.

Vi anbefaler vi at I medbringer små USD sedler, såsom 5, 10 og 20, da tilbagebetaling godt kan være et problem.

Vi gør opmærksom på at det ikke er lovligt at indføre plastikposer til Botswana, medbringer man plastikposer vil man modtage en bøde på 500 USD.

Der er ikke nogen krav til vaccinationer ved indrejse i Zimbabwe, dog anbefales stivkrampe, difteri, hepatitis ab og malaria piller.

 

Tillægsmuligheder

Ekstra dag DKK 1.500,- pr person

Forslag til udflugter ved Victoria Falls:

 • Sunset Cruise på Zambezi Floden på ankomstdagen (Pris pr. pers. kr. 450,-)
 • Chobe Nationalpark - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 1500,-)
 • Guidet tur ved Victoria vandfaldene på afrejsedagen (Pris pr. pers. kr. 600,-)
 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere