Mauritius

Fra DKK 9.000, (vælg mellem flere hoteller)

Den mest luksuriøse afslutning på opholdet på Matswani, får man med et ophold på tropeøen Mauritius, som byder på alt hvad hjertet begærer af hvide sandstrande, azurblåt hav og forkælelse i verdensklasse. 

På trods af øens beskedne størrelse (65 km lang og 45 km bred) byder Mauritius på en lang række af forskellige hoteller, golfbaner og aktiviteter. Mauritius er oplagt for bryllupsrejsen, golfturen og badeferien med og uden børn. 

Størstedelen af øens attraktioner er centreret omkring de fantastiske strande og det krystalklare vand. Der udbydes et væld af sejl, dykker og snorkling aktiviteter, men også et højt gastronomisk niveau. Derudover destilleres her noget af verdens bedste rom, så skulle man få nok af sand og vand er der meget andet at give sig til.

Le Mauricia Beachcomber Hotel

Voksne DKK 9.000,- / Børn 7.000,-

Prisen er inklusive 5 overnatninger på det valgte hotel på Mauritius, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

  • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
  • Rutefly fra Johannesburg til Mauritius
  • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
  • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4 stjernede La Mauricia Beachcomber Hotel
  • Kvartpension

Værelsesfaciliteter

 

Tillægsmuligheder

All Inclusive tillæg DKK 1.500,- pr. voksen/ DKK 750,- pr. barn

 

Lux Grand Gaube

Voksne DKK 10.500,- / Børn DKK 8.000,-

Prisen er inklusive 5 overnatninger på det valgte hotel på Mauritius, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

  • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
  • Rutefly fra Johannesburg til Mauritius
  • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
  • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 5 stjernede Lux Grand Gaube
  • Kvartpension

Værelsesfaciliteter

 

Tillægsmuligheder

All Inclusive tillæg DKK 3.500,- pr. voksen/ DKK 2.000,- pr. barn

 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere