Dubai

PRISER FRA DKK DKK 3.000

En oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man her muligheden for, at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.
Dubai er en smeltedigel af den gamle og charmerende beduinkultur, nyrigdom, imponerende bygninger, flotte strande og vel nok verdens største udbud af oplevelser og attraktioner. Her finder man noget for alle aldre, og den rivende udvikling betyder, at emiratet nu er en af verdens førende feriedestinationer.
Kombiner din safari med et ophold i Dubai, hvad end du er nysgerrig på kulturen, ønsker shopping i verdensklasse eller bare vil nyde livet ved poolen eller stranden.

Citymax Hotel Al Barsha

Voksne DKK 3.000 ,- / Børn DKK 3.000 ,- 

Prisen er inklusiv 4 overnatninger, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • Rutefly fra København til Sydafrika tur/retur med ophold i Dubai
 • Transfer i Dubai fra lufthavn til hotel t/r
 • Fire overnatninger i delt dobbeltværelse på 3 stjernede Citymax Hotel Al Barsha
 • Kvartpension 

Citymax Hotel Al Barsha, er et moderne hotel, med 376 lyse komfortable værelser. Hotellet har en central beliggenhedmed tæt på Mall of Emirates, som er et af verdens største butikscentre, hvor I også finder det indendørs skiresort Ski Dubai. Udover verdensklasses shopping muligheder, går der shuttlebusser til Jumeira Beach. Hotellet råder dessuden over udendørs swimmingpool, fitnesscenter, 3 restauranter og bar.

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser eller badekar
 • Fri WiFi
 • Aircondition
 • 32” LCD TV
 • Pengeskab
 • Kaffe/ te faciliteter
 • Telefon
 • Roomservice

Program

Fredag

Afrejse fra Kastrup eller Hamburg fredag eftermiddag

Ankomst i Dubai sent aften med direkte transfer til hotellet.

Lørdag-Mandag

Dagene er til fri disposition. Udflugter og aktiviteter kan bestilles hjemmefra, under opholdet på hotellet, eller hos vores lokale agent.

Tirsdag

Afrejse fra Dubai tirsdag eftermiddag.

Direkte fly til Johannesburg Lufthavn, derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere