Cape Town

Priser fra DKK 6.000,- 

Cape Town (Kapstaden) er uden tvivl en af de smukkest placerede storbyer på verdensplan. Beliggende i Western Cape provinsen ved kysten af Table Bay, for foden af det 1.086m høje Table Mountain (Taffelbjerget), omgivet af fantastiske naturområder og utallige kulturelle tilbud er det nemt at forstå at Sydafrikas parlamentariske og kulturelle hovedsæde er Afrikas mest besøgte turistområde.

Cape Town blev grundlagt i 1652 og var lokaliteten for den første permanente tilstedeværelse af europæere i Sydafrika. Oprindelig ment som værende blot en forsyningsstation for det Hollandsk-Ostindiske Kompagni når de skulle videre til østlige Afrika & Indien, udviklede byen sig dog hurtigt og den endelige kolonisering af resten af landet var uundgåeligt.

Med en tillægstur til Cape Town får rejsen en ekstra dimension og endnu et fascinerende indblik i Sydafrika. På denne rejse tager vi dig med rundt til de mest efterspurgte seværdigheder og oplevelser 

Hyde Hotel****

Voksne fra DKK 6.000,- pr. pers. ved to personer  / Barn fra DKK 5.000,- ved indkvartering sammen med to voksne (forespørg på pris hvis man rejser med mere end 1 barn)

Prisen er inklusiv 4 overnatninger, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
 • Rutefly fra Johannesburg til Cape Town
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • Fire overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede Hyde Hotel 
 • Kvartpension

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser
 • Aircondition
 • TV
 • Kaffe/te faciliteter
 • Minibar
 • Hårtørrer
 • Safetybox
 • Room Service

Program

Dag 1-8

Afgang fra Danmark/Norge og derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

Ved forlængelse er der, efter afsked med de hjemrejsende i lufthavnen, transfer til Hotel Holiday Inn hvor man har en overnatning. 

Dag 9 

Transfer til Johannesburg lufthavn efter morgenmaden og videre flyrejse til Cape Town midt på formiddagen.

Ankomst til Cape Town lufthavn og transfer til Hyde Hotel

Resten af dagen er til fri disposition. 

Dag 10

Dagen til fri disposition – vi forslår følgende: 

Efter morgenmaden bliver i hentet ca. kl. 08.30 hvor turen går fra Cape Town ned langs det Indiske Ocean. Undervejs gør vi stop ved en pingvinkoloni, som holder til ved stranden ud for Simonstown. Når vi ankommer til Kap Det Gode Håb fortsætter turen via bjergbanen op til Cape Point, hvorfra vi skal nyde den storslåede naturoplevelse at se mødet mellem Det Indiske Ocean og Atlanterhavet. Disse barske have har sat deres specielle præg på området med de skarpe kanter og vinden, der rusker samt de store bølger, som skyller imod klipperne. Frokosten bliver serveret på Cape Point med udsigt til de to verdenshave. På denne tur vil der afhængigt af årstiden, være meget store chancer for at se på hvaler, delfiner samt sæler der boltrer sig i det store Ocean.

Aftenen er til fri disposition. 

Dag 11

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Afgang ca. kl. 08.45 med afgang mod Table Mountain. Navnet stammer fra gammel tid, hvor de første hollændere syntes, at bjerget med sin flade top lignede et bord. Turen op til toppen af bjerget foregår med en moderne kabelbane, hvis gondol drejer 360º rundt, så man får en fantastisk og varierende udsigt hele vejen op. På toppen er der mulighed for at tage nogle utrolige billeder af hele byen og se det store havneanlæg m.v.
Efter opholdet på Tabel Mountain tager vi tilbage til det mondæne Waterfront, som er et af Cape Towns kendemærker. Området er spækket med muligheder for forlystelser, og mange af de gode indkøbsmuligheder, som Cape Town er i besiddelse af, ligger i denne bydel.

Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. 
  

Dag 12

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Turen starter ca. kl. 08.30 og tager os til de forskellige vingårde, som ligger ved Cape Town. Det var hollænderne, som bragte de første vinstokke til Sydafrika, og siden har det udviklet sig til en stor industri at eksportere vin til bl.a. Europa. Det var først efter ophævelsen at Apartheid i 1991, at europæerne fik mulighed for at købe og smage disse fantastiske vine, som bliver produceret omkring Cape Town.
Vi skal se, hvordan man producerer vin i Sydafrika, helt fra vinstokkene bliver plantede til druerne bliver høstet, og hvordan man forarbejder druerne, så det bliver til den vin, vi kender. Der vil selvfølgelig være mulighed for at få smagsprøver på de forskellige vintyper, der produceres i det enkelte område. Vi besøger nogle af de førende vingårde bl.a. Stellenbosch, Paarl og Nederburg - områder, hvis vine er meget populære i Danmark. Dagen fortsætter i vinens gyldne tegn.

Aftenen er til fri disposition. 

Dag 13

Dagen er til fri disposition, og de sidste indkøb kan foretages inden der vil være transfer til lufthavnen.

Dag 14

Ankomst til Danmark/ Norge

 

Tillægsmuligheder

Forslag til udflugter i Cape Town

 • Byrundtur og Table Mountain - Halvdagstur (Pris pr. pers. kr. 500,-)
 • Vinlandet - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 720,-)
 • Cape Point & Cape Halvøen - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 760,-)

 

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere