Tillægsrejser

Sun City

Denne forlængelse er en fantastisk mulighed for afslapning og refleksion. Oplev blandt andet Big Five Safari, elefant safari og ballon safari. Ligeledes vil der være mulighed for at spille golf og Quad bike i Pilanesberg.

Læs mere

Dubai

En oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man her muligheden for, at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.

Læs mere

Victoria Falls

Vi skal se et af verdens mest kendte og mest spektakulære vandfald på nært hold og gå på oplevelse i dette flotte område hvor 4 lande mødes omkring Zambezifloden.

Læs mere

Cape Town

Kundernes favorit når safarien skal kombineres med yderligere unikke oplvelser. Cape Town er uden tvivl en af verdens smukkeste beliggende storbyer og det perfekte udgangspunkt for en lang række spændende udflugter.

Læs mere

Mauritius

Tropiske laguner, uendelige hvide sandstrande og blågrønne vande. Mauritius er indbegrebet af et eksotisk paradis og en drømme destination for mange turister.

Læs mere 

Cape Town

Priser fra DKK 6.000,- 

Cape Town (Kapstaden) er uden tvivl en af de smukkest placerede storbyer på verdensplan. Beliggende i Western Cape provinsen ved kysten af Table Bay, for foden af det 1.086m høje Table Mountain (Taffelbjerget), omgivet af fantastiske naturområder og utallige kulturelle tilbud er det nemt at forstå at Sydafrikas parlamentariske og kulturelle hovedsæde er Afrikas mest besøgte turistområde.

Cape Town blev grundlagt i 1652 og var lokaliteten for den første permanente tilstedeværelse af europæere i Sydafrika. Oprindelig ment som værende blot en forsyningsstation for det Hollandsk-Ostindiske Kompagni når de skulle videre til østlige Afrika & Indien, udviklede byen sig dog hurtigt og den endelige kolonisering af resten af landet var uundgåeligt.

Med en tillægstur til Cape Town får rejsen en ekstra dimension og endnu et fascinerende indblik i Sydafrika. På denne rejse tager vi dig med rundt til de mest efterspurgte seværdigheder og oplevelser 

Hyde Hotel****

Voksne fra DKK 6.000,- pr. pers. ved to personer  / Barn fra DKK 5.000,- ved indkvartering sammen med to voksne (forespørg på pris hvis man rejser med mere end 1 barn)

Prisen er inklusiv 4 overnatninger, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
 • Rutefly fra Johannesburg til Cape Town
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • Fire overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede Hyde Hotel 
 • Kvartpension

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser
 • Aircondition
 • TV
 • Kaffe/te faciliteter
 • Minibar
 • Hårtørrer
 • Safetybox
 • Room Service

Program

Dag 1-8

Afgang fra Danmark/Norge og derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

Ved forlængelse er der, efter afsked med de hjemrejsende i lufthavnen, transfer til Hotel Holiday Inn hvor man har en overnatning. 

Dag 9 

Transfer til Johannesburg lufthavn efter morgenmaden og videre flyrejse til Cape Town midt på formiddagen.

Ankomst til Cape Town lufthavn og transfer til Hyde Hotel

Resten af dagen er til fri disposition. 

Dag 10

Dagen til fri disposition – vi forslår følgende: 

Efter morgenmaden bliver i hentet ca. kl. 08.30 hvor turen går fra Cape Town ned langs det Indiske Ocean. Undervejs gør vi stop ved en pingvinkoloni, som holder til ved stranden ud for Simonstown. Når vi ankommer til Kap Det Gode Håb fortsætter turen via bjergbanen op til Cape Point, hvorfra vi skal nyde den storslåede naturoplevelse at se mødet mellem Det Indiske Ocean og Atlanterhavet. Disse barske have har sat deres specielle præg på området med de skarpe kanter og vinden, der rusker samt de store bølger, som skyller imod klipperne. Frokosten bliver serveret på Cape Point med udsigt til de to verdenshave. På denne tur vil der afhængigt af årstiden, være meget store chancer for at se på hvaler, delfiner samt sæler der boltrer sig i det store Ocean.

Aftenen er til fri disposition. 

Dag 11

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Afgang ca. kl. 08.45 med afgang mod Table Mountain. Navnet stammer fra gammel tid, hvor de første hollændere syntes, at bjerget med sin flade top lignede et bord. Turen op til toppen af bjerget foregår med en moderne kabelbane, hvis gondol drejer 360º rundt, så man får en fantastisk og varierende udsigt hele vejen op. På toppen er der mulighed for at tage nogle utrolige billeder af hele byen og se det store havneanlæg m.v.
Efter opholdet på Tabel Mountain tager vi tilbage til det mondæne Waterfront, som er et af Cape Towns kendemærker. Området er spækket med muligheder for forlystelser, og mange af de gode indkøbsmuligheder, som Cape Town er i besiddelse af, ligger i denne bydel.

Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. 
  

Dag 12

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Turen starter ca. kl. 08.30 og tager os til de forskellige vingårde, som ligger ved Cape Town. Det var hollænderne, som bragte de første vinstokke til Sydafrika, og siden har det udviklet sig til en stor industri at eksportere vin til bl.a. Europa. Det var først efter ophævelsen at Apartheid i 1991, at europæerne fik mulighed for at købe og smage disse fantastiske vine, som bliver produceret omkring Cape Town.
Vi skal se, hvordan man producerer vin i Sydafrika, helt fra vinstokkene bliver plantede til druerne bliver høstet, og hvordan man forarbejder druerne, så det bliver til den vin, vi kender. Der vil selvfølgelig være mulighed for at få smagsprøver på de forskellige vintyper, der produceres i det enkelte område. Vi besøger nogle af de førende vingårde bl.a. Stellenbosch, Paarl og Nederburg - områder, hvis vine er meget populære i Danmark. Dagen fortsætter i vinens gyldne tegn.

Aftenen er til fri disposition. 

Dag 13

Dagen er til fri disposition, og de sidste indkøb kan foretages inden der vil være transfer til lufthavnen.

Dag 14

Ankomst til Danmark/ Norge

 

Tillægsmuligheder

Forslag til udflugter i Cape Town

 • Byrundtur og Table Mountain - Halvdagstur (Pris pr. pers. kr. 500,-)
 • Vinlandet - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 720,-)
 • Cape Point & Cape Halvøen - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 760,-)

 

Victoria Falls & Chobe National Park

Priser fra DKK 8.000 

Med en tillægs tur til Victoria Vandfaldet er der endnu en kæmpe naturoplevelse i vente på det fantastiske Afrikanske kontinent. På denne tur skal vi se et af verdens mest kendte og spektakulære vandfald som er en af verdens ’Syv naturlige Vidundere’ samt mulighed for at komme på safari i den kendte Chobe National park, med den måske største bestand af elefanter i hele Afrika.

Victoria Vandfaldet, ved Zambezi Floden, ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia og består af en række sammenhængende vandfald. Den første europæer til at opdage vandfaldene, menes at være ingen ringere end Dr. David Livingstone som opkaldte dem efter den engelske dronning. Dette betragtelige vandfald er 1.708m bredt og 108m dybt, og bliver af lokalbefolkningen kærligt kaldt Mosi-oa-Tunya, som kan oversættes til røgen der tordner og henviser til disen der kommer op fra vandfaldet kan ses på mange kilometers afstand.

Chobe National park, beliggende i det nordvestlige Botswana, er enhver dyre- og naturelskers drøm. Parken er 10.566 km2 stor og med en besætning på omkring 120.000 elefanter og en stor mængde bøfler, antiloper og rovdyr, vil man her opleve en ubeskrivelig følelse af at være ét med naturen og komme meget tæt på de pragtfulde dyr.

Victoria Falls Hotel

Voksne fra DKK 8.000,-  pr. pers. ved to personer

Prisen er inklusive 2 overnatninger i Victoria Falls, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport
 • Rutefly fra Johannesburg til Victoria Falls tur/retur
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 5-stjernede Victoria Falls Hotel
 • Kvartpension 

Dette hotel, som er opført i 1904, er bedre kendt som “The grand old lady of the falls”. Den Edwardianske bygning har en historisk og ekstravagant fortid og efter at det nyligt er blevet renoveret kan man opleve den gamle charme blive kombineret med nutidens komfort. Beliggende inde i ’Victoria Falls National Park’ hvor der fritgående er alt fra vortesvin til elefanter. Det er et yderst luksuriøst hotel hvor man har rig mulighed for at slappe af og reflektere over ens rejse til det ubeskriveligt smukke Afrika. Værelserne er sofistikeret og elegant indrettet. På hotellet findes der blandt andet restauranter, tennisbaner, wellnesscenter, swimmingpool og frisør.

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser og badekar
 • Pengeskab
 • Digitalt satelit-TV
 • Hårtørrer
 • Telefon
 • 24 timers roomservice

Program

Dag 1-8

Afgang fra Danmark/Norge og derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

Ved forlængelse er der, efter afsked med de hjemrejsende i lufthavnen, transfer til det 4-stjernede Hotel Holiday Inn hvor man har en overnatning.

Dag 9
 

Transfer til Johannesburg lufthavn om formiddagen og videre flyrejse til Victoria Falls hvor man ankommer først på eftermiddagen.

Transfer fra lufthavnen til det 5-stjernede Victoria Falls Hotel.

Resten af dagen til fri disposition – vi foreslår følgende:

Midt på eftermiddag tager vi på en Sunset Cruise på Zambezi Floden. I vil blive mødt af en af tur repræsentanterne som kører jer hen til båden ”The African Queen”. Godt ombord sejler vi langsomt af sted langs Mosi-oa-Tunya National Park hvor der er rig mulighed for at spotte og iagttage de mange forskellige dyrearter som dette område råder over. Dette er en meget komfortabel tur hvor vi siddende i vores solstole på dækket får en række nye indtryk og måske også ser nogen helt andre dyr end vi oplevede i Sydafrika. Turen inkluderer fri mad og drikke. Det store udvalg vil blive serveret til jer af personalet på båden.
 

Dag 10

Dagen til fri disposition – vi forslår følgende: 

Tidligt om morgenen bliver vi afhentet på hotellet, for at tage på en heldagstur til Chobe National Park i Botswana. Denne heldagstur, som er inklusiv frokost undervejs, vil man helt sikkert synes slutter for tidligt, da man vil blive overvældet af alle de mindeværdige øjeblikke. 

 

Dag 11

Dagen til fri disposition – vi foreslår følgende: 

Efter morgenmaden bliver vi afhentet på hotellet for at tage på en guidet tur ved det berømte Victoria Falls. Victoria Vandfaldet er velsagtens et af de mest kendte naturvidundere i hele verden. Dette storslåede natur skabte vandfald gør som regel et meget stort indtryk på de besøgende og er et minde for livet.

Afgang fra hotellet ved middagstid, hvor turen går i mod lufthavnen og afrejse mod Johannesburg.

  

Dag 12

Ankomst til Danmark.

 

VIGTIGT

Husk at medbringe US dollars til Visummet ved indrejsen til Zimbabwe. 

 

 • Prisen på double visa er cirka USD 50 pr./person.

Det er meget vigtigt at I får et Double Entry Visa hvis skal til Chobe Nationalpark, da I kommer til at rejse ud og ind af Zimbabwe.

Vi anbefaler vi at I medbringer små USD sedler, såsom 5, 10 og 20, da tilbagebetaling godt kan være et problem.

Vi gør opmærksom på at det ikke er lovligt at indføre plastikposer til Botswana, medbringer man plastikposer vil man modtage en bøde på 500 USD.

Der er ikke nogen krav til vaccinationer ved indrejse i Zimbabwe, dog anbefales stivkrampe, difteri, hepatitis ab og malaria piller.

 

Tillægsmuligheder

Ekstra dag DKK 1.500,- pr person

Forslag til udflugter ved Victoria Falls:

 • Sunset Cruise på Zambezi Floden på ankomstdagen (Pris pr. pers. kr. 450,-)
 • Chobe Nationalpark - Heldagstur (Pris pr. pers. kr. 1500,-)
 • Guidet tur ved Victoria vandfaldene på afrejsedagen (Pris pr. pers. kr. 600,-)

Mauritius

Fra DKK 10.000,- (vælg mellem flere hoteller)

Den mest luksuriøse afslutning på opholdet på Matswani, får man med et ophold på tropeøen Mauritius, som byder på alt hvad hjertet begærer af hvide sandstrande, azurblåt hav og forkælelse i verdensklasse. 

På trods af øens beskedne størrelse (65 km lang og 45 km bred) byder Mauritius på en lang række af forskellige hoteller, golfbaner og aktiviteter. Mauritius er oplagt for bryllupsrejsen, golfturen og badeferien med og uden børn. 

Størstedelen af øens attraktioner er centreret omkring de fantastiske strande og det krystalklare vand. Der udbydes et væld af sejl, dykker og snorkling aktiviteter, men også et højt gastronomisk niveau. Derudover destilleres her noget af verdens bedste rom, så skulle man få nok af sand og vand er der meget andet at give sig til.

 

Le Mauricia Beachcomber Hotel

Voksne fra DKK 10.000,- pr. pers. ved to personer / barn DKK 7.000,- ved indkvartering sammen med to voksne (forespørg på pris hvis man rejser med mere end 1 barn)

 

Prisen er inklusive 5 overnatninger på det valgte hotel på Mauritius, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport m. kvartpension
 • Rutefly fra Johannesburg til Mauritius
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4 stjernede La Mauricia Beachcomber Hotel
 • Halvpension

Værelsesfaciliteter

Læs mere om hotellet her

Tillægsmuligheder

All Inclusive tillæg DKK 2.000,- pr. voksen/ DKK 1.000,- pr. barn

 

 

Lux Grand Gaube

Voksne fra DKK 13.000,- pr. pers. ved to personer / børn fra DKK 9.000,- ved indkvartering sammen med to voksne.

 

Prisen er inklusive 5 overnatninger på det valgte hotel på Mauritius, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Hotel Holiday Inn Johannesburg Airport m. kvartpension
 • Rutefly fra Johannesburg til Mauritius
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 5 stjernede Lux Grand Gaube
 • Halvpension

Værelsesfaciliteter

Læs mere om hotellet her

Tillægsmuligheder

All Inclusive tillæg DKK 4.500,- pr. voksen/ DKK 2.000,- pr. barn

 

Dubai

PRISER FRA DKK DKK 4.000

En oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man her muligheden for, at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.
Dubai er en smeltedigel af den gamle og charmerende beduinkultur, nyrigdom, imponerende bygninger, flotte strande og vel nok verdens største udbud af oplevelser og attraktioner. Her finder man noget for alle aldre, og den rivende udvikling betyder, at emiratet nu er en af verdens førende feriedestinationer.
Kombiner din safari med et ophold i Dubai, hvad end du er nysgerrig på kulturen, ønsker shopping i verdensklasse eller bare vil nyde livet ved poolen eller stranden.

Citymax Hotel Al Barsha

Voksne DKK 4.000 ,- pr. pers. ved to personer / Børn DKK 4.000 ,- ved indkvartering hos to voksne

Prisen er inklusiv 4 overnatninger, men kan tilpasses individuelle ønsker, og inkluderer følgende:

 • Rutefly fra København til Sydafrika tur/retur med ophold i Dubai
 • Transfer i Dubai fra lufthavn til hotel t/r
 • Fire overnatninger i delt dobbeltværelse på 3 stjernede Citymax Hotel Al Barsha
 • Kvartpension 

Citymax Hotel Al Barsha, er et moderne hotel, med 376 lyse komfortable værelser. Hotellet har en central beliggenhedmed tæt på Mall of Emirates, som er et af verdens største butikscentre, hvor I også finder det indendørs skiresort Ski Dubai. Udover verdensklasses shopping muligheder, går der shuttlebusser til Jumeira Beach. Hotellet råder dessuden over udendørs swimmingpool, fitnesscenter, 3 restauranter og bar.

Værelsesfaciliteter

 • Eget badeværelse med bruser eller badekar
 • Fri WiFi
 • Aircondition
 • 32” LCD TV
 • Pengeskab
 • Kaffe/ te faciliteter
 • Telefon
 • Roomservice

Program

Fredag

Afrejse fra Kastrup eller Hamburg fredag eftermiddag

Ankomst i Dubai sent aften med direkte transfer til hotellet.

Lørdag-Mandag

Dagene er til fri disposition. Udflugter og aktiviteter kan bestilles hjemmefra, under opholdet på hotellet, eller hos vores lokale agent.

Tirsdag

Afrejse fra Dubai tirsdag eftermiddag.

Direkte fly til Johannesburg Lufthavn, derefter program i henhold til Matswani Safaris rejsebeskrivelse.

 

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere