Tillægsrejser

frontsuncity

Sun City

Denne forlængelse er en fantastisk mulighed for afslapning og refleksion. Oplev blandt andet Big Five Safari, elefant safari og ballon safari. Ligeledes vil der være mulighed for at spille golf og Quad bike i Pilanesberg.

Læs mere

 Dubai front

Dubai

Nyhed!

En oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man her muligheden for, at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.

Læs mere

 frontvictoriafalls

Victoria Falls

Vi skal se et af verdens mest kendte og mest spektakulære vandfald på nært hold og gå på oplevelse i dette flotte område hvor 4 lande mødes omkring Zambezifloden.

Læs mere

 frontcapetown

Cape Town

Kundernes favorit når safarien skal kombineres med yderligere unikke oplevelser. Cape Town er uden tvivl en af verdens smukkeste beliggende storbyer og det perfekte udgangspunkt for en lang række spændende udflugter. 

Læs mere

 frontsafarimauritius

Mauritius

Tropiske laguner, uendelige hvide sandstrande og blågrønne vande. Mauritius er indbegrebet af et eksotisk paradis og en drømme destination for mange turister.

Læs mere 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere