Tillægsrejser

frontsuncity

Sun City

Denne forlængelse er en fantastisk mulighed for afslapning og refleksion. Oplev blandt andet Big Five Safari, elefant safari og ballon safari. Ligeledes vil der være mulighed for at spille golf og Quad bike i Pilanesberg.

Læs mere

 Dubai front

Dubai

Nyhed!

En oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man her muligheden for, at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.

Læs mere

 frontvictoriafalls

Victoria Falls

Vi skal se et af verdens mest kendte og mest spektakulære vandfald på nært hold og gå på oplevelse i dette flotte område hvor 4 lande mødes omkring Zambezifloden.

Læs mere

 frontcapetown

Cape Town

Kundernes favorit når safarien skal kombineres med yderligere unikke oplevelser. Cape Town er uden tvivl en af verdens smukkeste beliggende storbyer og det perfekte udgangspunkt for en lang række spændende udflugter. 

Læs mere

 frontsafarimauritius

Mauritius

Tropiske laguner, uendelige hvide sandstrande og blågrønne vande. Mauritius er indbegrebet af et eksotisk paradis og en drømme destination for mange turister.

Læs mere 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere