Kombirejser med jagt & fotosafari

Sydafrika – kombirejser med jagt, fotosafari, natur og kultur

Priser fra DKK 12.990 inkl. fly, al transport, helpension, jagt m.m.

Denne populære 9 dages rejse er udviklet til dig som vil have lidt mere end jagt – og til dig som vil have en ledsager (ikke-jæger) med.

I samarbejde med vores søsterselskab Store Verden tilbyder Matswani Safaris en 9 dages rejse, hvor der indgår 4 jagtdage 1:1 og en række spændende aktiviteter og tilbud, som normalt er forbeholdt vores Store Verden fotosafari gæster. Denne rejse er ideel for dig, som vil opleve den fantastiske jagt i Sydafrika men også have tid til fælles oplevelser sammen med din ledsager (ikke-jæger) eller familie.

Rejsen byder på en vifte af flotte fotosafaris, udflugter og kulturindtryk fra det smukke Sydafrika, så du kan være sikker på at I alle kommer hjem med minder for livet. Jagtformen 1:1 muliggør at du kan invitere din ledsager med på spændende jagt- og naturoplevelser, og vi har masser af fine tilbagemeldinger fra disse fælles indtryk. Læs mere i vores gæstebog >>.

Vil du opleve mere af Afrika, kan vores kombirejser altid forlænges med andre farverige og eksotiske rejsemål som f.eks. Cape Town, Dubai, Sun City, Victoria Falls, Mauritius m.m.

Matswani Safaris holder løbende informationsmøder flere steder i Danmark, og du skal være meget velkommen til at melde dig til. Her gennemgås rejsens indhold trin for trin, du kan få svar på dine spørgsmål og møde andre som enten snart skal rejse eller som tidligere har besøgt Matswani.

Læs detaljeret program og vilkår i denne rejsebeskrivelse

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere