Om måltiderne

MORGENMAD
Når vi skal tidligt af sted om morgenen, består morgenmaden normalt af kaffe og te samt toast med ost eller pålæg. Der serveres brunch i løbet af formiddagen, de dage hvor vi ingen udflugter har. Brunchen består af æg, pølser, bacon, tomater, og andre spændende lokale mad specialiteter.

FROKOST
Efter en lang køretur eller gå tur vil sulten nærme sig. Afhængig af dagens program vil denne blive serveret i enten vores fantastiske omgivelser på lodgen eller midt ude i bushen. Uanset hvor den bliver serveret står vores kok altid klar med et veldækket bord, kolde drikkevarer og et lækkert måltid mad. Oplevelsen med frokost i bushen i billedskønne omgivelser er helt fantastisk og leder ens tanker hen på det gamle Karen Blixen citat "Safari uden champagne er ikke safari, blot en oplevelse"

AFTENSMAD
Vi mødes i baren, efter dagens strabadser, og snakker om fælles begivenheder og oplevelser.

Når middagen er klar, kalder køkkenchefen til bords ved lyden af sin afrikanske tromme.

Middagen bliver serveret i restauranten »i det fri«. Der bliver altid serveret specielle afrikanske retter, med lokale friske råvarer. Grøntsager og frugter er et kapitel for sig. Der er meget mere kraft og smag i dem i forhold til det, vi kender fra grønthandleren herhjemme. Selv en salat kan således blive til en stor kulinarisk oplevelse. Vores kokke er nogen af de bedste der findes og maden under opholdet på Matswani vil være en oplevelse i sig selv.

DRIKKEVARER
På Matswani findes et bredt udvalg af de bedste sydafrikanske vine, og under opholdet får du mulighed for at besøge Matswani's fantastiske vinkælder, hvor der er kælet for hver en detalje, og hvor du vil kunne læse den lokale historie om de forskellige vine. Derudover er vores flinke bartendere altid parat med et stort udvalg af læskedrikke og dejlige forfriskende drinks eller kolde øl.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere