Værd at vide om Sydafrika

Nedenfor kan du navigere dig igennem og lære meget mere om Sydafrika. Vi står naturligvis altid til disposition ved e-mail eller telefon hvis der skulle være yderligere spørgsmål eller kommentarer.

maaltiderne-paa-matswani

Om måltiderne på Matswani

Når vi skal tidligt af sted om morgenen, består morgenmaden normalt af kaffe og te samt toast med ost eller pålæg. Der serveres brunch i løbet af formiddagen, de dage hvor vi ingen udflugter har. Brunchen består af æg, pølser, bacon, tomater, og andre spændende lokale mad specialiteter.

Læs mere

spejdere-og-racister

Om spejdere og racister

Robert Baden-Powell (1857-1941) deltog på britisk side under Boerkrigene, hvorfra han vendte hjem som helt, da han med held havde forsvaret byen Mafikeng under en 271 dage lang belejring.

Læs mere

sydafrika

Om Sydafrika

BEFOLKNING
48,7 millioner (80% sorte, 9% hvide, 9% farvede, 2% asiater)

Læs mere

historie

Om historie

HVEM KOM FØRST; DE HVIDE ELLER DE SORTE?
Den nyeste forskning har vist, at det sydlige Afrika først blev befolket ret sent. Mennesket kom fra det centrale Afrika – presset mod nye landområder af krige og overbefolkning.

Læs mere

mad-og-vin

Om mad og vin

EN BLANDING AF ALVERDENSKØKKENER
Den blandede sammensætning af befolkningen i Sydafrika afspejler sig også i det meget varierede udbud af mad, landet tilbyder.

Læs mere

guld-diamanter-vilde-dyr

Om guld, diamanter og vilde dyr

I 1867 blev der fundet en stor diamant nord for Orangefloden. Fundet endte i skabelsen af Afrikas første egentlige industri i Kimberley. Dårligt betalte sorte udgjorde arbejdskraften, og enkelte heldige hvide tjente formuer.

Læs mere

vejret-paa-matswani

Om vejret på Matswani

Sidst på foråret begynder græsset at gro og træer og blomster springer ud, det er en af de smukkeste tider i Sydafrika. Perioden er tør og varm, især i slutningen, og i denne periode ses der rigtig mange dyr.

Læs mere

baeredygtig-turisme

Om bæredygtig turisme

Store Verden går ind for bæredygtig turisme. Dvs. turisme der kan hvile i sig selv og tager hensyn til lokalbefolkningen og det lokale miljø.

Læs mere

kort-sydafrika

Om Matswani, Sydafrika

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere