Syge/rejseforsikring med ansvarsdækning for jagtulykker i Sydafrika

Jagtforsikringen i forbindelse med dit danske jagttegn dækker KUN i Europa, og langt de fleste rejse/ansvarsforsikringer indeholder ikke nogen dækning for vådeskudsulykker o.l.

Når du skal på jagt i Sydafrika kræver myndighederne, at du har en ansvarsforsikring som specifikt dækker jagtulykker. Hvis du mener at du har en forsikring, som dækker jagt- og vådeskudsulykker bør du sikre dig en skriftlig bekræftelse fra dit forsikringsselskab. Såfremt du IKKE er i besiddelse af en ansvarsforsikring som dækker vådeskudsulykker overfor tredjemand, kan du vælge imellem flere forsikringstyper, som kan tegnes via Matswani Safaris/Store Verden. Alle tilbudte forsikringstyper er kombinerede syge/rejseforsikringer med ansvarsdækning for bl.a. jagtulykker og kan tegnes af både jægere og ikke-jægere:

Europæiske Rejseforsikring (basis) for 9 dage:

  • Til og med 34 år DKK 665
  • 35-69 år DKK 715
  • 70-79 år DKK 963
  • Fra og med 80 år DKK 1.211

Europæiske Rejseforsikring (udvidet) for 1 år, som foruden privat ansvar også dækker en lang række andre forhold, som f.eks. bagageforsinkelse:

  • 0-69 år DKK 833
  • 70-79 år DKK 1.138
  • Fra og med 80 år DKK 1.443

Ovennævnte forsikringer dækker privatansvar i udlandet, personskade op til 5 mio. DKK og er inkl. Matswani’s specielle dækning for vådeskudsulykker.

Udførlige forsikringsbetingelserne sendes til dig sammen med flybilletten ca. 10 dage før afrejsen.

Ovenstående forsikringer kan kun tegnes af rejsende med bopæl i Danmark. Hvis du har bopæl i andre lande end Danmark skal du selv tegne en forsikring som dækker ovenstående forhold (inkl. vådeskudsulykker).

Afbestillingsforsikring tegnes via eget forsikringsselskab.

Har du spørgsmål så kontakt Matswani Safaris salgskontor på tlf. +45 7010 0302

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.
Verner og Lotte Hansen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere