Bushland safari jagt – Sydafrika

Jagten i Bushland er purchjagt og foregår i området fra Waterberg bjergene i syd og helt op til Limpopo floden i nord på jagtarealer fra ca. 500ha op til ca. 15.000 ha. Habitatet er primært lave buske, åbne områder med græs og spredt bevoksning med vandløb/vandhuller hist og pist. 

Jagten foregår sædvanligvis, som en blanding af kørsel i åben safaribil for at spotte vildtet. Derefter stiger du af bilen og du purcher til fods På en del jagtområder findes også blinds på jorden eller jagttårne. Du aftaler din ønskede jagtform med din PH (forkortelse af Professional Hunter), som altid ledsager dig under jagten.

Vi råder over totalt ca. 250.000 ha jagtområder Limpopo provinsen, og i Bushland findes langt de fleste sydafrikanske vildtarter. De fleste af vores jagtområder ligger indenfor en køreafstand på ½ – 1½ time fra Matswani, men generelt er køreafstanden helt afhængig af, hvilke vildt arter du ønsker at jagte.

Du kan også glæde dig til fantastisk spændende bjergjagt på bl.a. Mountain Reedbuck og Klipspringer. Her føres du op på Waterberg plateauets højeste punkter, som byder på et utroligt smukt og varieret jagtterræn med milevide udsigter ned over Bushland. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere