Bushland safari jagt – Sydafrika

Jagten i Bushland er purchjagt og foregår i området fra Waterberg bjergene i syd og helt op til Limpopo floden i nord på jagtarealer fra ca. 500ha op til ca. 15.000 ha. Habitatet er primært lave buske, åbne områder med græs og spredt bevoksning med vandløb/vandhuller hist og pist. 

Jagten foregår sædvanligvis, som en blanding af kørsel i åben safaribil for at spotte vildtet. Derefter stiger du af bilen og du purcher til fods På en del jagtområder findes også blinds på jorden eller jagttårne. Du aftaler din ønskede jagtform med din PH (forkortelse af Professional Hunter), som altid ledsager dig under jagten.

Vi råder over totalt ca. 250.000 ha jagtområder Limpopo provinsen, og i Bushland findes langt de fleste sydafrikanske vildtarter. De fleste af vores jagtområder ligger indenfor en køreafstand på ½ – 1½ time fra Matswani, men generelt er køreafstanden helt afhængig af, hvilke vildt arter du ønsker at jagte.

Du kan også glæde dig til fantastisk spændende bjergjagt på bl.a. Mountain Reedbuck og Klipspringer. Her føres du op på Waterberg plateauets højeste punkter, som byder på et utroligt smukt og varieret jagtterræn med milevide udsigter ned over Bushland. 

 

JAGTTØJ OG UDSTYR

  • Alm. dansk jagttøj, og gerne tynde lange bukser – evt. med zip-off.
  • En sweater, gerne med vindstopper.
  • En let jakke da det kan være koldt om morgenen.
  • Lette jagtstøvler/solide joggingsko og evt. gaitters, hvis du vil gå i korte bukser.
  • Velegnede sokker, gerne lange eller 3/4.
  • Hat med skygge.
  • Solcreme og læbepomade
  • Håndkikkert.
  • Kamera, oplader og evt. ekstra SD lagerkort.
  • Rygsæk.

 

DRIKKEPENGE

I modsætning til vores kultur er drikkepenge i Sydafrika en del af dagligdagen. Du kan være helt sikker på, at de professionelle jægere og deres tracker arbejder hårdt for at levere en top oplevelse, og give dig de trofæer som er på din ønskeliste – bl.a. i forventning om, at indsatsen bliver honoreret med lidt kontante drikkepenge. Det er selvfølgeligt din helt egen beslutning hvad du vil give men her er vores guidelines for uddeling efter den sidste jagtdag:

Ved jagt 1:1 anbefales 65 EUR pr. jagtdag til din PH og 10 EUR til trackeren = i alt 75 EUR pr. jagtdag.

Ved jagt 2:1 anbefales fra HVER jæger 45 EUR pr. jagtdag til PH og 5 EUR til trackeren = i alt 50 EUR pr. jagtdag pr. jæger.

Drikkepenge til det øvrige personale i lodgen er anført i hotelbogen, men en guideline er ca. 10 EUR fra hver gæst pr. dag på Matswani. Drikkepenge til personalet kan du bede om at få skrevet på din slutafregning den sidste dag på Matswani.

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere