Bushland safari jagt – Sydafrika

Jagten i Bushland er purchjagt og foregår i området fra Waterberg bjergene i syd og helt op til Limpopo floden i nord på jagtarealer fra ca. 500ha op til ca. 15.000 ha. Habitatet er primært lave buske, åbne områder med græs og spredt bevoksning med vandløb/vandhuller hist og pist. 

Jagten foregår sædvanligvis, som en blanding af kørsel i åben safaribil for at spotte vildtet. Derefter stiger du af bilen og du purcher til fods På en del jagtområder findes også blinds på jorden eller jagttårne. Du aftaler din ønskede jagtform med din PH (forkortelse af Professional Hunter), som altid ledsager dig under jagten.

Vi råder over totalt ca. 250.000 ha jagtområder Limpopo provinsen, og i Bushland findes langt de fleste sydafrikanske vildtarter. De fleste af vores jagtområder ligger indenfor en køreafstand på ½ – 1½ time fra Matswani, men generelt er køreafstanden helt afhængig af, hvilke vildt arter du ønsker at jagte.

Du kan også glæde dig til fantastisk spændende bjergjagt på bl.a. Mountain Reedbuck og Klipspringer. Her føres du op på Waterberg plateauets højeste punkter, som byder på et utroligt smukt og varieret jagtterræn med milevide udsigter ned over Bushland. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere