Matswani Safaris og Store Verden

Matswani Private Reserve er beliggende ca. 300 km nord for Johannesburg i 1.200 meters højde på Waterberg plateauet. Navnet Matswani er dannet af det oprindelige ord “Matswane” som på stammesproget Tswana betyder “Honey Badger” eller på dansk “Honninggrævling”.

Dette sky, men frygtløse lille dyr er vidt udbredt i den sydlige del af det afrikanske kontinent. Honey Badger er et typisk natdyr og skjuler sig om dagen i underjordiske gange og huler på samme måde som den danske grævling.

Honey Badger er næsten altædende men lever fortrinsvis af biller, larver, mindre pattedyr, slanger og honning – deraf navnet og derfor ser du netop en Honey Badger centralt placeret i Matswani’s logo.

Find os på Facebook hvor du kan se flere billeder, deltage i konkurrencer, modtage særtilbud, kommunikere med andre jægere og kommentere forskellige temaer og spørgsmål fra Matswani Safaris. Besøg Matswani Safaris på Facebook >>

Matswani Safaris, som har arrangeret jagtrejser til Sydafrika siden 2003, indgår i en 100% dansk ejet virksomhedsgruppe der omfatter flere former for rejseaktiviteter. Tager du på jagt med Matswani Safaris bor du på 5* Matswani Elephant Lodge, og jagten foregår i de kæmpestore bushområder og bjergområder, som omgiver Matswani i det smukke landskab fra Waterberg bjergene i syd og helt op til Limpopo floden i nord. Området byder på Sydafrika’s største vildtrigdom og den største variation af antiloper. Ud over jagt i Bushland arrangeres også jagt andre steder i Sydafrika.

Hos Matswani Safaris er du garanteret kvalitet, service, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem samt markedets billigste hjemtransport. Uanset om du er erfaren Afrika-jæger eller du er førstegangs-jæger lægger vi professionel sjæl i din rejseplanlægning og dine jagtønsker lige fra det personlige kick-off møde før afrejsen og helt frem til du modtager dine trofæer.

Store Verden arrangerer primært 10 dages luksus fotosafarirejser og tillægsrejser til en række spændende og eksotiske destinationer.

Udgangspunktet for Store Verden’s fotosafari oplevelser er det 4.000 ha store Matswani Private Reserve. Her kan opleves mere end 3.000 dyr fordelt på ca. 40 forskellige arter. Der afvikles IKKE jagt på Matswani – det er et totalfredet reservat hvor vildt- og naturpleje er i centrum. Se mere på www.storeverden.dk >>

Se videoen “Aftenshowet på Matswani Safari Lodge” her >>
Denne video giver dig mere baggrundsinformation om Matswani’s historie og indtryk fra Store Verden’s fotosafariprogram på Matswani.

Store Verden og Matswani Safaris er tilsluttet RGF i Norge samt Rejsegarantifonden i Danmark reg. nr. 1605.

Matswani Safaris er medlem af brancheforeningen Danske Jagtrejse Arrangører www.dja.dk

Gruppens mission:
“At give vores gæster rejse- og naturoplevelser med vægt på høj kvalitet, tryghed og personlig service”

Firmadata og organisation:
Store Verden og Matswani Safaris A/S, Sallingsundvej 10 1. sal , 6715 Esbjerg N, Danmark
tlf. +45 7010 0302 og fax +45 7010 0321. CVR 1009 9602

Julie Kristensen
Rejsekonsulent
tlf. +45 7613 4042 (Danmark/Norge)
 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hardy Andersen
Jagtkonsulent
tlf. +45 2371 0704 (Danmark)
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Leif Jensen
Jagtkonsulent
tlf. +45 2345 6846 (Danmark)
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bent Hjort Olsen
Jagtkonsulent
tlf. +45 4025 2819 (Danmark)

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere