Jagtgrupperejser (Matswani) – galleri

Den afrikanske bush og savanne byder på en fantastisk afvekslende natur. Lige fra flade, enorme sletter med sparsom vegetation via bjergrige områder til grønne, frugtbare floddale. Vi søger spor eller spotter vildtet i kikkerten, hvorefter vi tracker vildtet efter de traditionelle pürch metoder. Ofte må vi gå langt inden vi til sidst skal snige os frem til skudchancen. Som på enhver anden purch er vind, fært og støj vores værste fjender, men din PH og din tracker er eksperter i at guide dig sikkert og effektivt frem til vildtet. Uden tvivl vil du blive udsat for mange situationer hvor vildtet vinder kampen, men det er jo også netop essensen af jagtens natur. Når du så endelig har purchet dig ind på vildtet og har chancen til at afgive et perfekt skud til det ønskede trofæ vil du opleve jagten og naturen gå op i en højere enhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære alle på Matswani , mange tak for en helt fantastisk jagt- ferietur i Oktober. Det er tredje gang vi er på Elephant Logde., og må sige det bare bliver bedre og bedre for hver gang. Mange tak til et fantastisk personale, og ikke mindst til Phanni for virkelig god jagt. Håber helt sikkert vi ser jer allesammen igen. Mvh Lone og Poul Erik
Lone Hermansen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere