Jagtgrupperejser (Matswani) – galleri

Den afrikanske bush og savanne byder på en fantastisk afvekslende natur. Lige fra flade, enorme sletter med sparsom vegetation via bjergrige områder til grønne, frugtbare floddale. Vi søger spor eller spotter vildtet i kikkerten, hvorefter vi tracker vildtet efter de traditionelle pürch metoder. Ofte må vi gå langt inden vi til sidst skal snige os frem til skudchancen. Som på enhver anden purch er vind, fært og støj vores værste fjender, men din PH og din tracker er eksperter i at guide dig sikkert og effektivt frem til vildtet. Uden tvivl vil du blive udsat for mange situationer hvor vildtet vinder kampen, men det er jo også netop essensen af jagtens natur. Når du så endelig har purchet dig ind på vildtet og har chancen til at afgive et perfekt skud til det ønskede trofæ vil du opleve jagten og naturen gå op i en højere enhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere