Familien Bramsen - Matswani Maj 2018

 Af Familien Bramsen 23. maj 2018

Hej Julie,

Vi vil blot sige tak for en dejlig tur til Jeres Matswani.

Alle i familien havde en fantastisk tur og er kommet hjem fyldt op med oplevelser. Jeres lodge m.m. levede op til vores forventninger og vi kan kun anbefale andre at tage afsted.

 

Vi tog afsted på en kombi jagt – og familie ferie, og vi må sige, at det lykkes at indfri vores forventninger hertil.

Vi er en familie på 2 voksne og 3 børn (9, 8 og 5 år), så det var også et spørgsmål, om det var noget for hele familien med sådanne en slags ferie? … Men hertil kan vi bekræfte, at det var i alles smag og der var både aktiviteter for dem som var på jagt og dem som blev hjemme ved Pool’en eller hellere ville på lidt foto safari.

Jagten forløb planmæssigt, og vi skød 6 stykker vildt på de 4 jagtdage.

 Bramsen Red Hartebeest Maj2018

 

Jeg skød 5 stk (Vortesvin, Oryx, Blesbuk, Red Hartebest og Zebra) og vores dreng på 9 år, han skød en flot Impala.

 

Bramsen Oryx Maj2018

 

Bramsen Impala Maj2018

Bramsen Warthog Maj2018

 

Det var rigtigt rart at se, hvor meget vildt der egentlig var samt at der var god tid til at vælge de rigtige ud og ”nyde” jagtens udfordringer.

Ligeledes en stor tak til vores PH (Ruan) for hans forståelse for, at vi var en hel familie der var på jagt på mange af vores outfit.

Bramsen Blesbok Maj2018

Bramsen Zebra Maj2018

 

Mvh

Familien Bramsen

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani. En sjette gang blev det til, med min gode rejsemakker Rie. Det var dejligt at se det hele igen, Elefant lodge, det var som at komme hjem til en kær familie, Andrea og alle hendes søde hjælpere. Se Capy den professionelle hunter, med ny bil og ny tracker. Gode jagtoplevelser. En Impala, en Blesbuk, en bushbuk, to wortesvin og en Duiker, den har jeg gerne ville skyde de sidste mange år, nu fik jeg den. Størst var min glæde over, at jeg var godt skydende, som 77 årig er det ikke en selvfølge, men træning hver dag gavner. Nu er det så om helbredet klarer en tur til næste år. Tak til alle på Matswani for endnu en uforglemmelig rejse Gerda Dremstrup ,
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere