Rejseberetning fra familien Iversen

Af Heidi Iversen 3.april 2018

Vi har været afsted med jer fra d. 16.03.18 - 28.03.18 med en smuttur til Dubai først og derefter til Sydafrika.

Det har været en fornøjelse at rejse med jer, og servicen er i top.

Vi har været afsted som familie, hvor nogle af os var på jagt og andre (børnene) blev hjemme. Den måde vi blev serviceret på nede på lodgen er meget fornem. Vi havde 2 børn med er ikke ville med på jagt, men de fik en enestående oplevelse med vores guide William dernede og havde hyggelige timer med Jonas vores bartender.

 IMG 1587

IMG 1619

IMG 1736

At man kan gøre så meget for os som familie med forskellige behov havde vi slet ikke forventet.

 

En stor tak til jer og hele teamet på Matswani Lodge. Kæmpe roser fra os.

Jeg vedhæfter lidt billeder af familiens storvildtsjægere :-)

Mvh Heidi Iversen

IMG 1742

 

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani. En sjette gang blev det til, med min gode rejsemakker Rie. Det var dejligt at se det hele igen, Elefant lodge, det var som at komme hjem til en kær familie, Andrea og alle hendes søde hjælpere. Se Capy den professionelle hunter, med ny bil og ny tracker. Gode jagtoplevelser. En Impala, en Blesbuk, en bushbuk, to wortesvin og en Duiker, den har jeg gerne ville skyde de sidste mange år, nu fik jeg den. Størst var min glæde over, at jeg var godt skydende, som 77 årig er det ikke en selvfølge, men træning hver dag gavner. Nu er det så om helbredet klarer en tur til næste år. Tak til alle på Matswani for endnu en uforglemmelig rejse Gerda Dremstrup ,
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere