Fantastisk tur til Matswani og Cape town

Af Verner og Lotte Hansen, 7.marts 2018.

Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.

Vedr. Jagten:

Capy og Daniel var fantastiske at have som PHer samt tracker, og det var en stor oplevelse for os begge at være på jagt med dem på Matswani. Jeg fik skudt 6 dyr: 2 Impalaer, en gnu, en blesbuck, en red hartebeest samt et vortesvin. Det blev til 4 guldmedaljer og 2 af sølv. 

Verner Hansen Februar2018 Blesbok

Verner Hansen Februar2018 Gnu

Verner Hansen Februar2018 Impala

Verner Hansen Februar2018 Warthog

Verner Hansen Ferbruar2018 Red Hartebeest

 

Matswani er virkelig et dejligt sted og sikke en flot forplejning samt service vi fik. Alt var bare perfekt og helt i orden til mindste detalje. Desuden var personalet virkelig sød og servicemindede. Endelig var det rigtig dejligt at bo på Elephant lodge hvor der var roligt samt rigtig hyggeligt at være. Den sidste dag tog vi med på big five safarituren til Welgewonden, det var en virkelig god og meget flot tur hvor vi kun manglede at se leoparden. 

Cape Town:

Da vi bestilte rejsen, skrev Julie til os at det hotel I normalt benyttede var udsolgt, så vi fik ophold på hotel Portswood. Det var et rigtig godt hotel og vi fik både super god mad samt forplejning generelt, så det kan I sagtens benytte fremover. Alt i Cape Town klappede på bedste vis og den turguide vi havde til de bestilte ture (jeres tur pakke) var helt fantastisk (han hed Abu). Han sørgede for os på bedste vis og kendte desuden ekstra steder som han synes vi lige skulle forbi. Derudover fortalte han en masse om sydafrikas historie og seværdighederne. 

Alt i alt har det været en helt fantastisk og uforglemmelig tur og vi kommer rigtig gerne igen.

De bedste hilsner

Verner og Lotte Hansen

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere