50 års fødselsdags tur

Af Janus Cronhammar 1. februar 2018

Kære Matswani. Tak for en fantastisk kombineret ferie og jagtoplevelse på Elephant Lodge. Alt fungerede godt og vi er meget tilfredse. Anledningen til turen var min 50 års fødselsdag, som jeg ønskede at fejre med en længe ønsket tur til Sydafrika, hvor jeg kunne komme på jagt samtidig med at familien (min kone og to døtre på 15 og 19) også kunne få nogle gode, ikke jagtlige, oplevelser. Begge dele blev til fulde opfyldt :-)

Turen rundt i Pritoria, specielt besøget ved Voortreker monumentet, var en rigtig spændende og god start på ferien. Og vi havde en dejlig køretur op til Matswani hvor de første indtryk af landet blev suget ind. Vel ankommet til Elefantlodge blev vi indkvarteret i Fish-Eagle. Den første aften med middag i Trofæmuset sammen med PH`erne var rigtig god. Her fik vi rig mulighed for at drøfte alt igennem med vores PH (Sagie og tracker Gottfried) før det gik løs dagen efter (trofæ ønsker, hvilken jagt man ønskede, gå/køre, mv.) At kokken og tjenerne så overraskede mig med fødselskage og sang gjorde jo bare aftenen endnu bedre J.

Cronhammar impala

De næste 4 dage stod der jagt på programmet for mig og min ældste datter, som ønskede at deltage som fotograf. Mens min kone og yngste datter deltog en formiddag og ellers kunne vælge og vrage mellem afslapning ved poolen, div. Fotosafari ture, eller shopping.

Cronhammar

Cronhammar BlueWB

 

Cronhammar warthog

Cronhammar zebra

 

Jeg havde bedt om at komme til at gå meget og svede for mine trofæer. Og fik nogle fantastiske dage med spændende og krævende jagt. Som resulterede i Blessbuck, Zebra, Impala, Gnu og Vortesvin. Af ekstrature var vi med til Tribal evening og Big Five safari. Begge ture var store oplevelser som klart kan anbefales. Servicen på lodgen var helt i top. Joe er virkelig god og serviceminded. Han tog Betina og Kristine med på mindre safariture og var altid klar hvis der opstod spørgsmål mv. Maden var super. Alt var bare i orden, dog kunne vi godt have brugt en ekstra dag eller to, da der var fuldt aktivitet hver dag. Vi kunne dog godt have kørt noget senere på afrejsedagen, da der var lang ventetid i lufthavnen (ca 5 timer). Nu står vi med nogle utrolige dejlige minder fra en god tur og glæder os til vores trofæer kommer hjem. Til sidst vil jeg sige at ordsproget ”en gang afrika altid afrika” til fulde gælder for os. Vi kan ikke vente til vi skal afsted igen. :-)

Mvh. Janus Cronhammar

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere