Bedste tur jeg har været på nogensinde

Af Lykke Pedersen og Henrik Jørgensen 28. februar 2017

Så blev dagen hvor vi skulle til Matswani, nemlig Tirsdag 28/2 - 2017. Min mand og jeg sad i flyveren og havde nu mange mange sommerfugle i maven, nok mest mig da jeg ikke brød mig om at flyve men turen til eventyret måtte jeg opleve.

Vi ankom til hotellet i Pretoria hvor vi dagen efter så voortekker museum. Derefter kørte vi i bus med til Lion Lodge.

Endelig kom dagen hvor vi skulle på jagt. Første dag gik med at jeg skulle have min drøm opfyldt, nemlig at skyde en zebra. Vi stod tidligt op og startede dagen med et godt måltid mad og fik hilst på vores ph Reynecke. og det rigtige jagt stemning blev rigtig da vi skulle skulle til stige op i jeepen, så var vi påvej. Vi kørte i nogen tid og pludselig stoppede jeepen. Så var det nu at vi skulle på purse til Zebra. Vi gik ca 2 timer i terrænget, det var vældigt varmt så godt med væske røg ned. Vi ventede ca 40 min et sted hvor Ph sagde at her kunne ske at komme en flok zebraer. Pludselig kom noget gående og vi var totalt stille, lige pludselig sagde riflen Bang og det var mig som helt pr, refleks havde skudt den flotteste Zebra ever. Vi ventede lidt tid men zebraen lagde sig med det sammen. Pyha tænkte jeg din drøm gik i opfyldelse. Henrik min mand og ph sagde at det var flot skudt. Da vi kom hen til Zebraen kunne vi konstaterer at det var en meget fin og perfekt zebra tyr. Mit drømmetrofæ. Vi var godt trætte og valgte at køre hjem til Logden.

Lykke Pedersen Zebra februar2017

 

Om eftermiddagen tog vi afsted hvor det var Henrik som skulle på jagt efter vortesvin eller måske en bleisbuk. Vi kørte en times tid og meget flot skød Henrik en fin rødbrun bleisbuk. Jeg blev selv så meget opslugt at ph spurgte ind til om jeg ikke også kunne tænke mig at skyde sådan en, jo det kunne jeg godt. Vi kørte i nogen tid og ca 40 min efter nedlagde jeg også en flot bleisbuk. Tænk sig vi havde været meget heldige og vores ph var meget dygtig . Vi var meget mættede den dag af de mange indtryk og det at vi som par kunne få en fælles oplevelse og en drøm som nu gik i opfyldelse var lige i skabet.

Henrik og Lykke Blesbok Februar2017

 

Vi kørte nu hjem til lodgen men allerede første jagtdag men mange gode oplevelser. Vi fik at vide der måske var mulighed for at kunne komme til at skyde en springbuk hvilket vi begge sagde ja til at skyde.

Jagtdag nr. 2 en tidlig morgen det var op af sengen og ud og få en lækker gang morgenmad hvor der var alt hvad hjertet begærer af frisk frugt og brød osv. Denne dag skød vi hver en springbuk pludselig stod de der begge to hvor vi begge var meget hurtig og skød dem næsten med sekunders mellerum. Jeg tænkte at det simpelthen måtte være en drøm og at jeg sikkert stadig lå og sov, men nej det var virkelighed. Udover de to springbukke skød henrik så også en guldsjakal .

Henrik og Lykke springbuck februar2017

 

På dag 3 og 4. blev jeg hjemme på logden og nyd solen og snakkede med alle de andre gæster som også var med på turen. Alle på logden havde en god og positiv tone hvor vi alle hurtigt lærte hinanden at kende, det sociale var i højsæde.

De sidste to dage var Henrik selv afsted hvor han skød en gnu.

Henrik og Lykke Warthog Februar2017

 

Jeg og henrik havde fælles oplevelser for livet og jeg havde en masser at fortælle familien når jeg kom hjem. Henrik min mand og jeg vil aldrig glemme disse dage, en drøm for livet, meeen Matswani og drømmen om at komme derned igen blir til virkelighed igen engang i fremtiden. Tak til vores ph og Trackerne som gjorde det muligt at gøre vores drøm til virkelighed, specielt en stor tak til Reynecke som viste mig vejen til den smukke Zebra. Vi har endnu ikke fået trofæerne hjem, men glæder os til igen at se dem de var meget flotte og de fleste af vores trofæer var guldmedaljer.

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere