Familien Dalhøj Hermansen Februar 2017

Af Mie Dalhøj Hermansen, marts 2017

Vi havde vores spekulationer ang rejse med Matswani når vi skulle have to børn med på henholdvis 7 og 10 år.
Men vores spekulationer og nervøsitet faldt hurtigt til jorden.


Vi rejste med morfar og mormor, min mand vores to piger og jeg.
Min mor har været jæger engang og havde snakket om, at hun måske ville skyde et dyr og så skulle min far og min mand skyde forskellige dyr.
Vores to piger, min mor og jeg skulle have mange afslapningsdage ved poolen og på vandre ture.
Men efter første dag, hvor alle jægerne kom hjem og fortalte livligt om alle de spændende oplevelser de havde oplevet igennem dagen over bålet. Ændrede vi kurs og vores store pige Laura på 10 år fik en hel jagt dag sammen med sin far.

14feb2017 314feb2017 9

 

14feb2017 1

De tog på jagt 15.30 og dukkede først op igen 23.30. Jeg var helt vildt nervøs for om hun frøs, var sulten og helt udkørt eller bange i mørket. Men nej vi kunne høre Laura og hendes far og den profesionelle jæger grine og snakke højt om de oplevelser de havde været igennem.

14feb2017 6Der blev lavet lækkert varmt mad til dem af Joe, som havde ventet oppe på dem.

Men de var så meget oppe og køre og snakkede og snakkede så de fik ikke spist ret meget.
Dagen efter besluttede den profesionelle jæger og min mand, at Laura skulle prøve ud, at skyde med riffel på en bane og hun havde pludselig fået en ustyrlig lyst til at skyde sit første afrikanske dyr. De ville se om hun kunne skyde og ramme.
Jeg,min mindste datter, Laura og min mand tig næste dag på skydebanen hvor det hurtigt blev klart at hun kunne sagtens komme med på jagt næste morgen.
Rune tog derefter på jagt igen og vi havde en afslappet dag ved poolen.
Næste morgen kl. 7.00 tog vi alle fire med Rune og Laura på jagt

Efter et par timers meget spændende søgning efter en impala, stod den pludselig foran os. Jeg var sikker på at Laura ville takke nej til at skyde da hun endelig så dyret, men nej jægeren og min mand hjalp hende i stilling imens min anden datter og jeg sad i bilen. Pludselig lød skuddet og den store flotte impala fladt til jorden og lå helt stille. Min datter og jeg stivnede helt inde i bilen og vidste ikke hvad vi skulle sige eller gøre. Kanon fed oplevelse. Jægerne jublede og Laura hoppede rundt af glæde.

14feb2017 10

14feb2017 7Derefter fortsatte søgningen efter en til min mand og det blev en lige så spændende oplevelse for os alle sammen.

14feb2017 8En af dagene var min datter Ida på 7 og jeg på en fotosafari imens min mand og Laura var på jagt. Det var en fotosafari sammen med Joe vores guide og vi var kun os og et par af de andre damer. Det var en helt fantastik oplevelse på tre timer, hvor vi smagte på frugt og blade og så rigtig mange dyr helt tæt på. Fed oplevelse for en pigen på syv år.

Hele ferien fik vi helt fantastisk mad og super søde og rare mennesker omkring os, som kun ville give os den bedste ferie.

Jeg kunne skrive en hel bog om forskellige fede oplevelser men det syntes jeg, at folk selv skal opleve med deres børn.
Vi har hørt fra flere at børne skulle være over 12 år for at få noget ud af turen men det passer ikke. Vores børn/ familie har fået en kæmpe oplevelse for livet og vil helt sikkert tilbage igen.
Tusind tak for en fed rejse som vi aldrig vil glemme.

14feb2017 4

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere