Elephant Lodge

Af Peter, Gitte og Kaj- Aalborg, juli 2016

Kære Matswani Team. Tak for en super god kombineret ferie og jagtoplevelse på Elephant Lodge. 19 juli 2016 tog Peter vores søn på 27 år og Gitte og jeg på , ja nok mest min ønske jagttur . Foruden os , var vores datter, svigersøn og deres 3 børn også med. Peter har aldrig interesseret sig for jagt og derfor har han heller aldrig prøve at skyde. Men i foråret var han med på skydebane, i tilfælde af at han ville prøve at jage. Han meldte ud til Carsten på det sidste takeoff-møde at han ville skyde en Kudu,- sådan.

Vi havde en dejlig køretur fra Johannesburg op til Limpopo. Var dog lidt overrasket over , at alt var så hegnet. Næste dag tager Peter og jeg afsted med K.P. vores ph'er. Vi purcher os ind på vortesvin, hvor jeg får mit første dyr på ønskelisten. Det bliver målt op til bronze.

Bundgaard Warthog juli2016

Derefter går jeg efter impala, skyder en meget flot en til guldmedalje.

Bundgaar Impala juli2016

I de følgende dage bliver det til Zebra, gnu som er en my fra at være guld, og en blessbuck som desværre bliver anskudt. Det var bare forbandet. Vi havde 2 trackere med og de går i en retning og K.P. Og jeg går i en anden. Jeg får så øje på den og giver et skud mere og den bliver igen ramt , men løber videre. K.P. løber efter i det stenede bushområde. Pludselig falder K.P. som ikke lige er den mindste mand, og jeg havde da lige set at han havde slået sig halvt fordærvet, men han er hurtigt oppe og uden synlig skrammer. Lidt efter får vi kontakt med dyret, og så får den skuddet og går så ned. En mere spændende jagt ,end man lige havde haft brugt for. Men bagefter hvor det helt var endt godt, ja så var det en supergod oplevelse. Den blev målt op til guld.

Bundgaard Zebra juli2016

 

Bundgaard BlueWildebeest juli2016

Bundgaard Blesbok juli2016

Peters mål var jo at skyde en kudu. Vi startede om morgenen, og lige inden aften, ja så lykkedes det. Ikke så sært at den bliver kaldt Afrikas ghost. En flot tyr til sølv. Det gav Peter lidt blod på tanden, - så nok ikke han sidste tur til Syd Afrika. Ja han får da også et gratis skud til en syg Black wilderbeast som bare skal aflives. den bliver afleveret på den farm vi kører rundt på.

Bundgaard Kudu juli2016

Servicen på lodgen var helt på toppen. Joe er simpelthen en ener. Han tog Gitte ,og nogle af børnebørnene med på mindre safariture. Maden var helt helt fantastisk. Alt var bare iorden, dog kunne vi godt lige have brugt en ekstra dag, da der var fuldt aktivitet hver dag. Dog kunne vi godt have kørt noget senere på afrejsedagen, da der var alt for lang ventetid i lufthavnen. Her næsten et halvt år efter turen, ja så er det stadigvæk nogle utrolige dejlige minder fra en god tur. Ja så er det bare ventetiden på vores trofæer som forventes hjem omkring august.

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære alle på Matswani , mange tak for en helt fantastisk jagt- ferietur i Oktober. Det er tredje gang vi er på Elephant Logde., og må sige det bare bliver bedre og bedre for hver gang. Mange tak til et fantastisk personale, og ikke mindst til Phanni for virkelig god jagt. Håber helt sikkert vi ser jer allesammen igen. Mvh Lone og Poul Erik
Lone Hermansen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere