Vores livs rejse til Sydafrika

Familien Helgesen, Oktober 2016

Hej Carsten

Vi vil gerne takke for en fantastisk tur med Matswani til Sydafrika i perioden 18-26 OKT 2016.Vi kan stadigvæk ikke få armene ned :)

Det var fantastisk og børnene ville ikke med hjem, da vi skulle rejse. Turen vil vores familie aldrig glemme, og vi må indrømme at Afrika er gået os alle i blodet.

Turen blev planlagt, som en familietur hvor vi skulle opleve Sydafrika's historie, kultur og gå på jagt med tre generationer. Farfar, far og sønnerne skulle gå på jagt og pigerne skulle deltage i ledsager programmet på 9 dages kombinationsrejsen med Matswani.

Vi deltog i november 2015 i informationsprogrammet, som Matswani havde inviteret os til. Her fik vi svar på alle vores spørgsmål vedr. rejsen, Sydafrika's historie, det vildt vi kunne komme til at jage og hvorledes ledsagerprogrammet var planlagt og hvorledes jagten ville forløbe.

Vi rejste fra Billund kl. 0600 over Amsterdam og landede i Johannesburg tirsdag aften kl. 2100, hvor vi blev indlogeret på hotel i Pretoria. Næste dag stod på et fantastisk kultur og historie foredrag fra de lokale og danske guider. Om eftermiddagen ankom vi til Matswani Elephant Lodge.

Familien Helgesen

Herefter følger 4 dages jagt og ledsagerprogram, der førte os ud i den Sydafrikanske natur med alle dens smukke facetter af vilde dyr, landskaber og naturoplevelser som vi i vores vilde fantasi ikke kunne have forestillet os. Alle vores forventninger er til fulde blevet indfriet og vi har haft en fantastisk rejse, som vi sent vil glemme.

Kurt Helgesen Oryx

Thor HelgesenAlle vores jagtønsker blev indfriet. Ledsagerprogrammet sad lige i skabet og alle gik i seng med et kæmpe smil på deres læber :) Vi vil helt sikkert anbefale Matswani til andre, der står med tankerne om at tage til Sydafrika med familien.

Med venlig hilsen Rikke, Thor, Asbjørn, Liw, Lucas og Kurt Helgesen

Lucas og Asbjrn

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere