Perfekt

Af Joan og Henning Ottesen 

Hej Carsten,

Vi, Joan og Jeg er lige kommet hjem her sidst i September fra en tur fra Matswarni i Sydafrika. vi havde taget en kombi Safari og Jagt rejse. Alt fungerede perfekt fra bestilling af rejsen til turen derned og opholdet. Selve jagten som jeg var på var helt fanatisk, det var mere end jeg havde drømt om. Personalet og forplejningen ( 3 kg+) var helt i top.

Stor ros til min PH. som fandt nogle gode trofæer.Ud over Common Reedbuck fik jeg også en Impala, en Blesbok,, det var planen at jeg også skulle have en Vortesvin, men efter vi havde gået efter den et par gange, blev min PH og jeg enig om at de var svære at finde, men så var der jo en del Blue Wildebeest ( Gnu) så sådan en nedlagde jeg så i stedet for. Alt i alt en perfekt tur, skal jeg af sted igen bliver det med Matswani igen, Dem kan jeg varmt anbefale.

MVH. Henning Ottesen, september 2016

Sydafrika2016 058

Sydafrika2016 049 

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani. En sjette gang blev det til, med min gode rejsemakker Rie. Det var dejligt at se det hele igen, Elefant lodge, det var som at komme hjem til en kær familie, Andrea og alle hendes søde hjælpere. Se Capy den professionelle hunter, med ny bil og ny tracker. Gode jagtoplevelser. En Impala, en Blesbuk, en bushbuk, to wortesvin og en Duiker, den har jeg gerne ville skyde de sidste mange år, nu fik jeg den. Størst var min glæde over, at jeg var godt skydende, som 77 årig er det ikke en selvfølge, men træning hver dag gavner. Nu er det så om helbredet klarer en tur til næste år. Tak til alle på Matswani for endnu en uforglemmelig rejse Gerda Dremstrup ,
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere