Perfekt

Af Joan og Henning Ottesen 

Hej Carsten,

Vi, Joan og Jeg er lige kommet hjem her sidst i September fra en tur fra Matswarni i Sydafrika. vi havde taget en kombi Safari og Jagt rejse. Alt fungerede perfekt fra bestilling af rejsen til turen derned og opholdet. Selve jagten som jeg var på var helt fanatisk, det var mere end jeg havde drømt om. Personalet og forplejningen ( 3 kg+) var helt i top.

Stor ros til min PH. som fandt nogle gode trofæer.Ud over Common Reedbuck fik jeg også en Impala, en Blesbok,, det var planen at jeg også skulle have en Vortesvin, men efter vi havde gået efter den et par gange, blev min PH og jeg enig om at de var svære at finde, men så var der jo en del Blue Wildebeest ( Gnu) så sådan en nedlagde jeg så i stedet for. Alt i alt en perfekt tur, skal jeg af sted igen bliver det med Matswani igen, Dem kan jeg varmt anbefale.

MVH. Henning Ottesen, september 2016

Sydafrika2016 058

Sydafrika2016 049 

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere