Tak fra hele familien

Af Claus Dixen Møller, august 2014

Kære Kristine,

Først tak for de manglende diplomer for nedlagt vildt og så lige et par ord om vores ferie i Matswani 12 – 21 AUG. Overordnet set var safarien til Sydafrika og Matswani en kæmpe oplevelse og en ubetinget succes. Vi var begge par – Helle & Torben og Else Marie & Claus – super tilfredse med opholdet og hele konceptet.

Sjældent har vi mødt en så gennemført luksus, men også en medarbejderstab der fra yngste gartner og til manageren gør alt for at gæsterne føler sig godt tilpasse. Lodgen, bungalows, maden og naturen var uovertruffen. De forskellige ture var alle både velgennemførte og interessante. Turen til Pilatesberg nationalpark levede måske ikke helt op til forventningerne og slet ikke til prisen. Ligeledes er det ”røverpriser” som findes i souvenirbutikken. Ok, at der skal hentes lidt på karrusellerne (eller gyngerne), men det er ikke helt rimeligt, at det er tredobbelt priser af butikkerne i lufthavnen. Nå den lader vi lige stå………

Staben er som sagt et kapitel for sig og det vil ikke være fair at fremhæve enkelte frem for andre. Guiderne som man naturligvis har mest med at gøre var alle tre fantastiske. Den unge Rikke fra Esbjerg som gennemførte sin sidste tur gjorde et fantastisk indtryk – ikke mindst i forhold til hendes alder – men også Joe er en person I bør satse på. En dygtig tracker, driver, naturkender - og et gennemført sympatisk menneske.

Og så lige et par ord om jagten. Vi havde bestilt to dages jagt og alt levede op til vores forventninger. Spændende terræn, stærkt vildt og dygtige PHér med hjælpere. Alt gik op i en højere enhed og vi jagtede og nedlagde det vildt som vi ønskede. De lejede våben fungerede generelt godt – heldigvis er vi godt skydende – for kvaliteten af de lejede våben (især optik) lader noget tilbage at ønske.

Men alt i alt en fantastisk ferie og oplevelse. Vi har fået ZA og Matswani i blodet og kan kun anbefale andre, at tage en tur til det sydlige Afrika.

På vegne af de to par fra Holland og Belgien,

Claus Dixen Møller

 

  Torben med Warthog og Blesbuck

 

 

 Claus med Blesbuck og Impala

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Kære Matswani, Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Matswani. Det var ikke vores første tur til Sydafrika, men vores oplevelsen på Matswani levede fuldt op til alle vores forventninger. Dygtige og imødekommende PH-er, gode dyr, bor herskabsmæssigt, fantastisk mad og betjening, uforglemmelige oplevelser. Det er helt sikkert et sted, vi tager hen igen. Margit og Peter, Grenaa
Margit og Peter Kristensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere