Fantastisk familietur

Af Brian Bæk, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

D 8/7-2014 kl 03.00 drog vi afsted på det familieeventyr vi alle havde glædet os så meget til. 10 familiemedlemmer fra 2 - 72 år. Heraf 3 jægere i 3 generationer, min far på 72, min søn på 12 år, og jeg selv lige midtimellem.

Herud over 7 ledsagere, mor, kæreste, søster og svoger og deres 3 piger. Efter et langt 1½ rejsedøgn, incl overnatning og sightseeing i Pretoria blev alle vores høje forventninger langt overgået. Hvilken fantastik atmosfære og modtagelse der møder en, i et endnu mere fantastisk Matswani. Der bliver banket på døren kl 05.30, der er morgenmad for jægere. Nu er det nu.. Min søn Mikkel, vores fantastiske PH KP, Tracker Daniel og jeg selv, bruger de første 1½ dag på at finde den rigtige situation for Mikkel til Impala. Og det lykkedes..

Rigtig fin sølvmedalje. Nu går indsatsen på Kudu til mig. Pludselig spotter vi en stor Impala, og efter en kort intens pürsch kan jeg tilføje den til mit CV (guldmedalje).

Vi retter indsatsen mod Kudu igen. Således går resten af jagtdag 2 og 3. Det giver kun et par halve løse chancer, men ingen Kudu. Dag 4 starter med en pludselig opstået chance til Blesbuk, det lykkes, og igen til guldmedalje. Vi kører til et område hvor vi dagen før spottede flere kudu hunner, og en ung tyr. Og da vi ankommer går de derfra, og vi kravler i skjul i håb om at de kommer tilbage. Og hvad sker der. Efter ca 1 time kommer de tilbage, og i selskab med en stor gammel tyr. Han falder for en perfekt kugle og en kort spurt på 30 meter.

Stor sølvmedalje. På de samme dage har min far sammen med hans fantastiske PH Faan, haft held til vortesvin, Impala, Blesbuk og Zebra. 2 guld og 1 sølv. Sideløbende med alt dette har resten af selskabet nydt godt af Deres skønne guide Joe. Joe tog dem på fantastiske ture i Matswani's område, til Gepard reservat, børnehjem etc. Hvilket gjorde at ingen på noget tidspunkt følte sig forladt, og at vi tossede jægere ikke behøvede have dårlig samvittighed over at være på mandehørm.

Vi sluttede dette overdådige eventyr med Champagne i selskab med den flotteste solnedgang nogensinde. Det var vemodigt at tage afsked med alt det fantastiske personale på Matswani, Skønne PH'ere og Trackere. Og ikke mindst Matswani. Min søn Mikkel, min kæreste Henriette og jeg selv er ikke i tvivl. Vi vil rigtig rigtig gerne besøge Matswani igen. Tusind Tusind tak til alle hos Matswani, såvel i Danmark som i Sydafrika, for den dejligste tur. Brian Bæk

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere