Gerda - Pigetur 2014

Af Gerda Dremstrup, Maj 2014

Jeg takker for en fantastisk god jagt tur med Matswani til Syd Afrika, sammen med 6 piger tog jeg den 4 juni 2014 på en jagt rejse , jeg var fuld af forventninger til endnu en god jagt tur til Afrika. Mine forventninger blev til fulde indfriet, gode jagt kammerater, flotte værelser, god mad, et personale som alle var indstillet på, at vi skulle have en god oplevelse, lige fra PH til rengørings personalet.
Rigtig mange tak til Pigerne.


29 stk. vildt blev der nedlagt, rigtig flot, alle pigerne var rigtig gode til at skyde, det var en fornøjelse, at se opleve deres glæde og stolthed når de om aftenen berettede om deres jagt dag. Jeg fik nedlagt en gammel Eland tyr , 2 Zebraer og en Warthog. Mine forventninger blev indfriet, det var gyldne øjeblikke, hvor tiden stod stille og hjertet næsten holdt op med at slå, oplevelser som er gemt dybt i mit hjerte for altid.

Da jeg kom hjem, var min Bøffel, skudt i Zimbabwe for tre år siden, endelig ankommet til Danmark, stor var min glæde, mine børnebørn var de første, som så ned i den store kasse, hvor bøflen befandt sig. Mads, mit yngste barnebarn udbrød," skød du også en gyngehest til mig bedste," nej , nej,   han svarede" det var godt, for jeg vil meget hellere have en Elefant". Han havde forstået, at de ældste hver havde bestilt en Zebra, og kammeraterne syntes det var sejt med en gammel bedste ( 72 år) hvor man bare kunne bestille en Zebra, hvorefter hun rejste til Afrika og skød en. Nå, måske blev det min sidste Afrika tur, hvem ved, men Elefant bliver det ikke.

Gerda Dremstrup

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere