Fantastisk Fantastisk Formidable

af Flemming Brøsen | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efter en kold dansk vinterdag i januar ankom vi til Matswani med over 30 grader. Skønt for krop og sjæl. Forinden havde vi været på en interessant og spændende sightseeing i Pretoria om nybyggernes liv og farefulde rejse. Vi blev installeret i en dejlig suite – Klipspringer. Senere mødtes vi med min jæger i jagtmuseet, hvor vi gik rundt og kiggede på de forskellige afrikanske trofæer og smagte på sydafrikanske vine. Derefter var superlækker aftensmad. Så var vi også klar til at gå i seng efter en begivenhedsrig dag.

Næste morgen blev jeg vækket kl. 4.30 og kl. 5 var der morgenmad. Efter morgenmaden var der afgang først til indskydning og derefter ud på jagtreviret. Ledsagerne fik lov til at sove lidt længere. Vi jagtede hele dagen og spiste frokost i terrænet. Vi var først tilbage kl. 20.30 godt trætte og fulde af oplevelser. Og sådan fortsatte det de næste dage. I alt fik jeg skudt 4 dyr. Ledsagerne havde deres egen private oppasser, som kørte dem rundt på lodgens område hvor de så mange forskellige dyr, og de kunne også deltage i forskellige spændende udflugter. Efter 4 dages oplevelser var det afgang til Johannesburg hvor flyet ventede. Efter en lang tur er vi nu tilbage i det kolde Danmark.

Det har været en superdejlig tur og vi har haft nogle dejlige oplevelser som vi kan leve længe på. Personalet er smilene og venlige og maden er simpelthen fantastisk. Vi kan kun anbefale en tur til Matswani. Det har til fulde indfriet vores forventninger. Vi håber at kunne vende tilbage om nogle år.

De bedste hilsner
Annette og Flemming Brøsen

 foto2

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere