Fantastisk Jagt

af Mogens Andersen, august 2013 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det har været en utroligt god oplevelse med et rigtigt godt ophold på Matswani. Jagten var helt i topklasse, specielt med min PH'er (Fann) som virkelig forstod og gjorde alt for en rigtig positiv jagt oplevelse på de 5 jagt dage. Alle de hjemmefra ønskede trofæer blev opfyldt.

Nogen var nemme, andre svære, specielt Bushbukken var en udfordring, men det gjorde det nu mere spændende. Det blev til 2 Impaler, 1 Bushbuk, 1 Zebra, 1 Blesbuk og et Vortesvin.

Vil gerne stå til disposition, hvis nogen skulle ønske at vide mere om en rigtig god jagtrejse.

Mange jægerhilsner
Mogens

afrika2013 005 s

afrika2013 006 s

afrika2013 007 s

afrika2013 061 s

 

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
D. 17 marts 2018 gik turen for 5 gang til Matswani, med min gode rejsekollega Rie. Vi blev budt velkommen af Anne, der tager sig af jægerne, alt er arrangeret og tilrettelagt., vi hilser på pH erne, min gode ven Capy er still going strong. det er dejligt at se det hele igen. Jagten begynder næste dag, efter indskydning af rifler. Jeg fik skudt to flotte impalaer, en springbuk og en stor Zebra hingst, alt gik godt. Kan jeg helbrdsmæssigt holde til den lange rejse, kommer jeg igen næste år. Matswani er et dejligt sted.
Gerda Dremstrup

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere