Tre generationer på drømmerejse til Matswani

Af Marianne Hofman, Maj 2020

Dette er en varm anbefaling til at besøge Matswani som familie. Vi rejste 12 personer, tre generationer i alderen 17 til 80 år - alle glade for natur, men kun 4 jægere.

På jagt- og fotosafari på Matswani Private Reserve i Sydafrika

Af Aage Nielsen, november 2018

Klokken er 15.15 mandag den 12. marts. Det er bidende koldt, men Jens (formanden) og jeg samt vore ledsagere, Lone og Tove sætter os til rette i bilen og sætter kursen mod Billund. Den længe planlagt jagt- og fotosafarirejse til Matswani i Sydafrika er begyndt.

Bøffeljagt 2018

Af Jens Ole Nielsen 2.juli 2018

Jeg har sammen med min familie været på jagt og fotosafari i Afrika nogle gange, og væggen prydes nu af flere forskellige trofæer fra kategorien ”plains game”! Men tanken om at stå ansigt til ansigt med én af de 5 store har længe luret i mine tanker, så for godt et års tid siden tog vi beslutningen om endnu en tur, og denne gang skulle det være alvor, så Afrikas ”black death”, bøffelen, skulle efterstræbes!

Så efter adskillige timer foran skærmen med Steen Andersen på bøffeljagt på DK4 og lige så mange gennemlæsninger af Kevin Robertsons ”The Perfect Shot” gik turen sydpå!

Familien Bramsen - Matswani Maj 2018

 Af Familien Bramsen 23. maj 2018

Hej Julie,

Vi vil blot sige tak for en dejlig tur til Jeres Matswani.

Alle i familien havde en fantastisk tur og er kommet hjem fyldt op med oplevelser. Jeres lodge m.m. levede op til vores forventninger og vi kan kun anbefale andre at tage afsted.

En oplevelse for livet

Af Brian Kirchhoff Andersen 5.maj 2018

Hej Matswani, er netop hjemkommet fra en fantastisk tur, med så mange især jagtlige oplevelser som jeg ikke havde troet var muligt.

Rejseberetning fra familien Iversen

Af Heidi Iversen 3.april 2018

Vi har været afsted med jer fra d. 16.03.18 - 28.03.18 med en smuttur til Dubai først og derefter til Sydafrika.

Det har været en fornøjelse at rejse med jer, og servicen er i top.

Fantastisk tur til Matswani og Cape town

Af Verner og Lotte Hansen, 7.marts 2018.

Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.

50 års fødselsdags tur

Af Janus Cronhammar 1. februar 2018

Kære Matswani. Tak for en fantastisk kombineret ferie og jagtoplevelse på Elephant Lodge. Alt fungerede godt og vi er meget tilfredse. Anledningen til turen var min 50 års fødselsdag, som jeg ønskede at fejre med en længe ønsket tur til Sydafrika, hvor jeg kunne komme på jagt samtidig med at familien (min kone og to døtre på 15 og 19) også kunne få nogle gode, ikke jagtlige, oplevelser. Begge dele blev til fulde opfyldt :-)

Bedste tur jeg har været på nogensinde

Af Lykke Pedersen og Henrik Jørgensen 28. februar 2017

Så blev dagen hvor vi skulle til Matswani, nemlig Tirsdag 28/2 - 2017. Min mand og jeg sad i flyveren og havde nu mange mange sommerfugle i maven, nok mest mig da jeg ikke brød mig om at flyve men turen til eventyret måtte jeg opleve.

Sydafrika - Ikke sidste gang!!

Af Gitte og Jørgen Bremholm 10. oktober 2017.

Endelig skulle vi afsted igen! Denne gang til Sydafrika og forventningerne var store til turen.

Matswani tirsdag 16. maj 2017

Af Egon Hansen og Dorethe Keinicke 16. maj 2017

Egon og jeg var på jagtrejse til Matswani i maj måned 2015, og var enige om at det var første, sidste og eneste gang, vi havde mulighed for at komme på sådan en rejse. Og så er turen derned og hjem i øvrigt rædselsfuld. Men så pludselig en regnfuld oktoberdag siger Egon: hvis vi skal nå derned endnu engang, skal det være nu, inden vi bliver for gamle og svagelige.

Rejseberetning og billeder fra Magnus og Sigridur

Af Magnus Sigurdsson og Sigridur Olafsdottir 27.juni 2017

The wife and I had a great trip with Matswani Safaris 27.6 - 5.7. Not just excellent hunting also everything else was top class.

Ivan og Elly Hansen- Matswani Kombirejse

Af Elly og Ivan Hansen, april 2017

Læs om Ivan og Ellys oplevelser på Matswani, og se fantastisk flotte billeder af fugle, blomster, dyr og landskab, på deres hjemmeside - tryk her

Familien Dalhøj Hermansen Februar 2017

Af Mie Dalhøj Hermansen, marts 2017

Vi havde vores spekulationer ang rejse med Matswani når vi skulle have to børn med på henholdvis 7 og 10 år.
Men vores spekulationer og nervøsitet faldt hurtigt til jorden.

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Hejsa Jeg vil gerne sende en stor tak til personalet på Elefants vi var nede hos jer på den sidste tur inden alt det corona, jeg vil bare sige jeg synes i gjorde et godt stykke arbejde med at få os hjem. Men vi havde en super tur alligevel, det hele var som sidst vi var på Matswani i 2017, og i skal vide vi er ved at lægge penge til side igen så vi kan komme ned til jer igen Med venlig hilsen Helle og Jørgen
Jørgen Jørgensen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere