Fantastisk tur til Matswani og Cape town

Af Verner og Lotte Hansen, 7.marts 2018.

Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.

50 års fødselsdags tur

Af Janus Cronhammar 1. februar 2018

Kære Matswani. Tak for en fantastisk kombineret ferie og jagtoplevelse på Elephant Lodge. Alt fungerede godt og vi er meget tilfredse. Anledningen til turen var min 50 års fødselsdag, som jeg ønskede at fejre med en længe ønsket tur til Sydafrika, hvor jeg kunne komme på jagt samtidig med at familien (min kone og to døtre på 15 og 19) også kunne få nogle gode, ikke jagtlige, oplevelser. Begge dele blev til fulde opfyldt :-)

Bedste tur jeg har været på nogensinde

Af Lykke Pedersen og Henrik Jørgensen 28. februar 2017

Så blev dagen hvor vi skulle til Matswani, nemlig Tirsdag 28/2 - 2017. Min mand og jeg sad i flyveren og havde nu mange mange sommerfugle i maven, nok mest mig da jeg ikke brød mig om at flyve men turen til eventyret måtte jeg opleve.

Sydafrika - Ikke sidste gang!!

Af Gitte og Jørgen Bremholm 10. oktober 2017.

Endelig skulle vi afsted igen! Denne gang til Sydafrika og forventningerne var store til turen.

Matswani tirsdag 16. maj 2017

Af Egon Hansen og Dorethe Keinicke 16. maj 2017

Egon og jeg var på jagtrejse til Matswani i maj måned 2015, og var enige om at det var første, sidste og eneste gang, vi havde mulighed for at komme på sådan en rejse. Og så er turen derned og hjem i øvrigt rædselsfuld. Men så pludselig en regnfuld oktoberdag siger Egon: hvis vi skal nå derned endnu engang, skal det være nu, inden vi bliver for gamle og svagelige.

Rejseberetning og billeder fra Magnus og Sigridur

Af Magnus Sigurdsson og Sigridur Olafsdottir 27.juni 2017

The wife and I had a great trip with Matswani Safaris 27.6 - 5.7. Not just excellent hunting also everything else was top class.

Ivan og Elly Hansen- Matswani Kombirejse

Af Elly og Ivan Hansen, april 2017

Læs om Ivan og Ellys oplevelser på Matswani, og se fantastisk flotte billeder af fugle, blomster, dyr og landskab, på deres hjemmeside - tryk her

Familien Dalhøj Hermansen Februar 2017

Af Mie Dalhøj Hermansen, marts 2017

Vi havde vores spekulationer ang rejse med Matswani når vi skulle have to børn med på henholdvis 7 og 10 år.
Men vores spekulationer og nervøsitet faldt hurtigt til jorden.

Elephant Lodge

Af Peter, Gitte og Kaj- Aalborg, juli 2016

Kære Matswani Team. Tak for en super god kombineret ferie og jagtoplevelse på Elephant Lodge. 19 juli 2016 tog Peter vores søn på 27 år og Gitte og jeg på , ja nok mest min ønske jagttur . Foruden os , var vores datter, svigersøn og deres 3 børn også med. Peter har aldrig interesseret sig for jagt og derfor har han heller aldrig prøve at skyde. Men i foråret var han med på skydebane, i tilfælde af at han ville prøve at jage. Han meldte ud til Carsten på det sidste takeoff-møde at han ville skyde en Kudu,- sådan.

Kombirejse til Matswani

Af Leif Gravholt, november 2016

My son Christian and I were, with our families, on vacation to Matswani from 22. to 30. november 2016.

Vores livs rejse til Sydafrika

Familien Helgesen, Oktober 2016

Hej Carsten

Vi vil gerne takke for en fantastisk tur med Matswani til Sydafrika i perioden 18-26 OKT 2016.Vi kan stadigvæk ikke få armene ned :)

Det var fantastisk og børnene ville ikke med hjem, da vi skulle rejse. Turen vil vores familie aldrig glemme, og vi må indrømme at Afrika er gået os alle i blodet.

Once in a lifetime............?

Af Mikael Tubæk

Jeg inviterede min Kone med på jagten i Sydafrika, jeg skød Vildtet med riflen, hun skød vildtet med kameraet, det er den bedste jagt jeg har haft til dato, det kan varmt anbefales at dele denne helt fantastiske oplevelse med sin kone eller partner.

Perfekt

Af Joan og Henning Ottesen 

Hej Carsten,

Vi, Joan og Jeg er lige kommet hjem her sidst i September fra en tur fra Matswarni i Sydafrika. vi havde taget en kombi Safari og Jagt rejse. Alt fungerede perfekt fra bestilling af rejsen til turen derned og opholdet. Selve jagten som jeg var på var helt fanatisk, det var mere end jeg havde drømt om. Personalet og forplejningen ( 3 kg+) var helt i top.

Høj kvalitet og menesket i centrum

Af Jens Lindbjerg

Vi havde fået denne safari jagtrejse anbefalet af en god jagt kammerat og anbefalingerne var ikke overdrevne, det var top klasse. Min kone og jeg var til intromøde med Carsten, hvilket var en super god introduktion, hvilket medførte at min kone sagde at hun ville med på 1 af jagterne, hun er ikke jæger. Da hun havde været med den første dag, var hun blevet så bidt af det så hun ville med alle dagene, hun følte sig tryk ved at være sammen med vores super PH, som gav os minderige jagtoplevelser.

Opholdet på Elephantlodge var i topklasse, og maden var flotte vildtretter og med venligt, underholdende personale. Vi var så heldig at have "den nye Jette fra Esbjerg kontoret" med på sin første tur og hun skød sin første Impala.

Ankomsten fra Johannesborg til Matswani var præget af et dødsfald af en af gæsterne, hvilket selvfølgelig påvirkede deltageren. Dette medførte at ejerne Vagn og Else ved flere lejlighed i løbet af ugen kom på Lodgen for at høre hvordan det stod til. Det kalder jeg mennesket i centrum, Tak for det.

Indsend rejseberetning

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er påkrævet

Sikkerhedsbillede Opdater sikkerhedsbillede


 
Det har været en fantastisk tur til Matswani og Cape Town. Matswani er virkelig et dejligt sted, og vi har haft mange rigtig gode oplevelser.
Verner og Lotte Hansen

Kontakt Os

Matswani Safaris
Telefon: +45 7613 4042
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

Kontaktformular

Salgskonsulenter

Klik her >>

Vi tilbyder

Matswani Safaris sammensætter individuelle jagtrejser til Sydafrika og andre udvalgte afrikanske lande. Afhængig af hvilke vildt arter du ønsker at jagte eller om du ønsker riffeljagt eller buejagt, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig. Individuel jagt anbefales, hvis du ønsker jagt på arterne i Big Five, buejagt eller specielle kombinationer o.l. Priserne gælder for jagtdage og afslapningsdage (ikke-jagtdage). Ledsagere betaler samme pris uanset deltagelse som observatør på jagterne eller ophold på en af Matswani's Lodger.

Læs mere