Tryghedsgaranti

Hos Matswani Safaris ved vi at enhver rejse starter med forventningens glæde og det er derfor vigtigt for os at du føler dig tryg og sikker når du bestiller en rejse hos os.

Vi har drevet rejsebureau i mere end 25 år og er et veldrevet og økonomisk solidt rejsebureau der naturligvis er med i rejsegarantifonden og som kunde er du derfor dækket og beskyttet af pakkerejseloven.


100 % dækning både før og under rejsen

Vi er gået et skridt videre end den allerede gode dækning I som forbrugere har igennem pakkerejseloven og tilbyder nu en ekstra tryghedsgaranti for vores kunder.


Tryghedsgarantien inkluderer følgende:

Fuld refundering af rejsen. Du kan trygt bestille din rejse hos os uanset om udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination på bestillingstidspunktet. Såfremt der tidligst 14 dage før din afrejse frarådes rejser til destinationen vil du have mulighed for at ombooke eller få fuld refusion for det indbetalte beløb.

Fri ombooking eller afbestilling af rejser frem til 60 dage før afrejse.

Med vores omkostningsfrie ombooknings- og afbestillingspolitik kan du med ro i sindet sikre dig plads på drømmerejsen og ombooke både dato og destination helt frem til 60 dage før afrejse eller helt afbestille rejsen og få alle pengene refunderet uanset årsag.

Tryghedsgarantien gælder for alle bookinger foretaget fra d. 1/5-2021 for rejser booket helt frem til og med 31/12-2022.

 

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

 

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere