Seneste nyhedsbrev

 

Udsolgt, udsolgt, udsolgt. Sådan ser de næste mange måneder ud.

 

2023 er året hvor vi endelig har kunnet vinke farvel til alle COVID-19 restriktioner, og salget igen er eksploderet i både Danmark og resten af verden.

Vores dygtige PH’er har haft et utroligt travlt forår, og her hen over sommeren er der total udsolgt på Leopard Lodge. Vi har heldigvis fortsat ledige pladser i efteråret og fremadrettet, men med kun 10 eksklusive bungalows tilgængelige på Leopard Lodge bliver ugerne hurtigt fyldt op. Vent derfor ikke for længe med at bestille drømmerejsen, hvor både jægere og ledsagere kan få en oplevelse for livet.

 

Nyhed: Online informationsaftener

For at imødekomme vores gæster har vi på deres foranledning besluttet, at vores jagtkonsulent Bent vil begynder at tilbyde online informationsaftener. Dette skulle gerne gøre det langt mere fleksibelt for dig/jer at høre om vores rejser for hele familien til Sydafrika. Fremadrettet vil det nu være muligt at afholde informationsaftener for helt ned til en enkelt person og op til maksimum 10. Det vil naturligvis også forsat være muligt at deltage i informationsaftener i dit hjem, i din jagtforening eller på den lokale kro. Ønsker du at få afholdt en informationsaften online eller på traditionel vis kan du blot kontakte en af vores jagtkonsulenter eller se datoer her >>

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

 

Kontakt os

 +45 7613 4042

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sallingsundvej 10
6715 Esbjerg N

CVR-nr. 10099625

Alle oplyste priser inkl. rejsebureaumoms

Kontaktformular

Salgskonsulenter

For spørgsmål eller booking, kontakt den jagtkonsulent der dækker dit område, eller kontakt vores hovedkontor. 

 

 

 

Find kontaktperson

Vi tilbyder

Hos Matswani Safaris får du høj kvalitet, service i top, sikkerhed og troværdighed hele vejen igennem.

 

 

 

Læs mere